Balkons Weapon Plugini???

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar balkons weapon modunun 1.6.1 için plugini varmı veya modları plugine nasıl dönüştürücez eğer modları plugin yapabiliyosak 1.6.1 balkons weapon modunu plugin yapmayı deniycem. Bu plugini bilen varsa lütfen sölesin netten araştırdım fakat bulamadım.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Silah tüfek değilde savaş baltası mızrak yani ortaçağ silahları filan ekleyen plugin arıyorum ama önerin için saol.

Emrecanmert

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
RPGItems plugini sadece itema ayrıntı ve güç vermeye yarar yani yeni itemlar eklemez balta vb. gibi öyle bir pluginde yokdur anca premium isen scout craft isimli bir uygulamada yapabilrsin.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
RPGItems plugini sadece itema ayrıntı ve güç vermeye yarar yani yeni itemlar eklemez balta vb. gibi öyle bir pluginde yokdur anca premium isen scout craft isimli bir uygulamada yapabilrsin.

İtemlerin mesela SavaşBaltası onu normal işte taş tahta elmas balta alarak isimlerini değiştirip özellikler eklersin ve alsana SavaşBaltası zaten bukkit server'larda yeni bir item ekleme gibi bir şey yok sadece olanı kullanırsın ve oları editlersin.

Emrecanmert

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ayrıca buz topu veya alev topu olmadı beğenmedi gökkuşağı falan atabiliyor bunun icin RPGItems Tutorial videolarini izlemesini tavsiye ederim.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet ayrıca buz topu veya alev topu olmadı beğenmedi gökkuşağı falan atabiliyor bunun icin RPGItems Tutorial videolarini izlemesini tavsiye ederim.

Tnt asaları buz asası alev asası çok fazla item çeşidi oluyor zaten Rpg İtems en fazla kullanılan pluginler arasında.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Itemlerin görünüşlerini pluginlerle değiştiremezsiniz (Spoutcraft hariç). Ancak isimlerini ve etkilerini değiştirmek için pluginler mevcut