Sunucun demekki 1.8 değil :sıkarım: yanacaksın.Yav hep bu konu açılıyor Nitrado Serverim var ve hep adamlar Bunu yapıyor Yetr artık
Paralar Gitti Sunucum Gitti Emek Gittti Koruma Nerde peki???
Artık Bıktım
Bu forumda vardı sanırım kaldırılmış kaldırılma sebebini merak ediyorum doğrusu.Sunucum Spigot 1.7.x-1.8.x Beta Ve
1.8 Geçemem asla sunucu 0 Online alır Başka çözüm Yokmu para vermeye hazırım![]()
1.7.10 Sürümünü Nasıl engelliyecem Nitrado Bu Lütfen Yardım Et !! Yalvarırıımspigot kullan 1.7.10 sürümünü engelle
Link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.craftbukkit.jarınızı bunla değiştirin.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
1.7.10 Sürümünü Nasıl engelliyecem Nitrado Bu Lütfen Yardım Et !! Yalvarırıım
Yav ingilizcem igrenç Anlamıyorum birisi anlatsın Nolur ya Hepsi ingilizce türkçelere girdim Başka konu içinde !!!! >_<Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Durun Galiba BulldumYav ingilizcem igrenç Anlamıyorum birisi anlatsın Nolur ya Hepsi ingilizce türkçelere girdim Başka konu içinde !!!! >_<
Craftbukkit.jar indirdim bilindik siteden vermişti ve onla degistirdim şimi sorun geçtimi?Yav ingilizcem igrenç Anlamıyorum birisi anlatsın Nolur ya Hepsi ingilizce türkçelere girdim Başka konu içinde !!!! >_<
Durun Galiba Bulldum![]()
12 yaşında sahsın o kodlama bilgisine sahip olması mümkün olmayabilir. Türkiye'de kullanan 12 yaşında şahıslardırMuhtemelen 12 Yaşında şahıslardır yine -.-