EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Boşuna dolanıyon buralarda; kimse tanımadığı birine basit bi oyun eklentisi almaz !!!!!o öyle olmuyoadam cape yerine benim ismimi yazacak o kadar sadece skin ismi gerekli
Boşuna dolanıyon buralarda; kimse tanımadığı birine basit bi oyun eklentisi almaz !!!!!o öyle olmuyoadam cape yerine benim ismimi yazacak o kadar sadece skin ismi gerekli
öyle girmek için cape alman gerek donate kısmına tıklayacaksın Activate cape for minecraft username e skin adını yazcaksın diğer bilgiler alan kişiye aitAldınmıda Biliyorsun ?
Girerken Premium İsmi Ve Şifresini Soruyorlar Doğrulamak İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bakabilirsin Buradan Madem Bilmiyorsun Ne Diye İstiyorsun
Capeye Tıklayınca Bu Çıkıyorduöyle girmek için cape alman gerek donate kısmına tıklayacaksın Activate cape for minecraft username e skin adını yazcaksın diğer bilgiler alan kişiye ait
Bana Verebilirmisin Premium Hesap ?Elimde 2 tane boş pre var pre isteseydin verirdim ama pelerin maalesef.
Sadece nicki versen yeter ben arkiye aldımPreyi Bulmuşta Pelerin İstiyor
Ve o Pelerin'i Almak İçin Mailine Onay + Premium Bilgilerin Gerekiyor Yani Şifren Ve Mailin Bunlarıda Adama Vermeyeceğine Göre
Hadi Verdin Diyelim Adamın Preyi Alıp Kaçmayacağı Ne Malum ?
Bana Verebilirmisin Premium Hesap ?Elimde 2 tane boş pre var pre isteseydin verirdim ama pelerin maalesef.
ne olmuş lan almadığını biliyozkardeşim oyuna gir bi bak istersencape varmı yokmu ben bedava alma taktiğni biliyom
Saygı sınırını aşmayalım. Argo kelimeler kullanmamaya özen göstermelisin.ne olmuş lan almadığını biliyoz