Bana PC Bulun :)

WegasTR

En iyi cevaplar
0
İnce olacak. (14cm)
Şık ve kasası kaliteli malzemelerden olacak.
Yenilikçi (type-c) olacak.
Bataryası süper gidecek.
Ekran çözünürlüğü çok güzel olacak.
Klavyesi güzel hisler ve aydınlatmalı olacak.
Donanımları güzel olacak.

Ben buldum aslında, MacBook Pro. 40gb/sn veriyor. Film veya dizi yapanlar için efsane bir özellik. Ekranı retina. Ve retine ekran çok güzel.
2.0 GHz deyip geçme, tanı. MacOS'un stabilitesini hatırla.

İnsanlar der ya hep "3000 e daha güzeli var" diye. Varsa böyle bir bilgisayar gösterin bakalım. Ama 3.000 olacak.
Ve telefonla aradığında sana en ufak ayrıntısına kadar bilgi verecek. Seni güvenli tutacak. Sana kaliteli hizmet verecek.
Bak emin misin? Kötü şeyler olabilir.
açma demiştim 30sn ni çaldım xd

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Dell Xps 13" tam 3k ya satan bir online mağaza var. Bataryası ortalama 14 saate kadar dayanıyor, oldukça ince (Ultrabook), dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye, InifinityEdge 13" ekran ve sayamadığım binlercesi... "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"

WegasTR

En iyi cevaplar
0
"Dell Xps 13" tam 3k ya satan bir online mağaza var. Bataryası ortalama 14 saate kadar dayanıyor, oldukça ince (Ultrabook), dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye, InifinityEdge 13" ekran ve sayamadığım binlercesi... "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"
fotoyu değiştirmişin h.o

Dell XPS 13 9350 S20W81N i5-6200U 4GB 128GB SSD 13.3" Windows 10
4gb ram ve 128gb ssdnin windows için çok yeteceğine inanmıyorum. i5'in bu modeli nasıl bir model onu da bilmiyorum. Ama şık duruyor. Ekranı canlı gibi. Dell eskilerden.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
fotoyu değiştirmişin h.o

Dell XPS 13 9350 S20W81N i5-6200U 4GB 128GB SSD 13.3" Windows 10
4gb ram ve 128gb ssdnin windows için çok yeteceğine inanmıyorum. i5'in bu modeli nasıl bir model onu da bilmiyorum. Ama şık duruyor. Ekranı canlı gibi. Dell eskilerden.
İnce ve taşınabilir olmasıyla ünlü olduğundan ram ve ssd değerleri bu şekilde fakat ikiside modele göre değişiklik gösterebiliyor ve sonradan arttırılabiliyor. (Fiyat da artıyor tabi)

WegasTR

En iyi cevaplar
0
İnce ve taşınabilir olmasıyla ünlü olduğundan ram ve ssd değerleri bu şekilde fakat ikiside modele göre değişiklik gösterebiliyor ve sonradan arttırılabiliyor. (Fiyat da artıyor tabi)
Hmm, teşekkür ederim sağ ol. Bu arada Intel Iris hakkında ne düşünüyorsun? Geçer mi 940M'yi ?