Bana Site Kodluyana Minecraft Premium (En Başı Okumadan Yorum Atmayın)

BugraBozkurtGG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Site Kodluyana Minecraft Premium Öylesine sordum kodluyan çıkmaz ama soruyum dedim dalga geçcehinizi biliyorum lütfen dalga geççekler yoruma yazmasın lütfen lütfen biliyorum bulamam ama yazmayın sormak için yazdım bunları almak için deil :(
istedihim :D
param olunca üstüne parada eklerim
1.)ban sorgu
2.)vipsorgu
3.)
bunun gibi menuler fark etmez bunun gibi olsada olur olmasada
4.)Sunucu Durumu yani kaç kisi var ip sürümü ve server açıkmı deilmi bunu api keyle yapıoyduk bildihim kadarıyla
5.)son bağışcılar
6.)son satın alanlar
7.)market sadece mobil ödeme ile olsun dierleri çok para :D
bunlar bi 100 tlyi geçr ama ben soruyum dedim basitmiş gibi gelmiyo simdi saçma sapan şeyler yazmayın dedihim gibi para olunca eklerim .D tüm oyun hesaplarımı veririm + csgo serverimi veririm + csgo hesabımı veririm :D

_BurakGider_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş kimse sana bunlardan bedavaya yapmaz. ya parana kıyacaksın ya da oturacaksın.

BugraBozkurtGG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okudum zaten bana cahilmişim gibi davranma. Ben de sana düzgünce söylüyorum. Kimse sana bundan bedavaya yapmaz. Ya parana kıyacaksın yada oturacaksın.
Tamamda Belki Yapan Çıkıcak Çıkmaz Ama Belki Çıkıcak Oda Var Csgo mg 1 hesap + minecraft premium hesap+csgo server fun server jb fln hrgün doluyor ama bu aralar saldım mcye basladım

Okudum zaten bana cahilmişim gibi davranma. Ben de sana düzgünce söylüyorum. Kimse sana bundan bedavaya yapmaz. Ya parana kıyacaksın yada oturacaksın.
Söyledihin İçin Teşekkür ederim ben bi sorayım foruma

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Burada söyleyemem, pek çok script biliyorum. buycraft'ın teması senin gösterdiğin konudaki tema

LegendBatuTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bedavaya yaparım Premium karşılığı. Özele gel.