Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bayanlar bana şu hani 2d tepeden bakdımız adamlara şunu yap bunu yap dedimiz var ya öyle survival oyunları ondan önerin bana paralı olursa to*rr*en*t den indiririz yeterki önerin
ya minecraft olmasın[DOUBLEPOST=1402157672,1402157557][/DOUBLEPOST]ya şu eskilerde çok vardı öyle oyun gta 1 gibi tepeden görüş 2d survival oyunu istedim oyuna benzer anlatıyım oynadım oyunu:
bi ara oyunmaışdım:
uçak düşüyo(the forest degil)sonra suda 10 15 kişi var yaşayan yan yana onlar gemi yapıyo adaya çıkıyo bitane ondan sonra oyun bizde çocuk yapioz ev yapioz istedimiz adı verioz yemek avlıyoz odun kesioz
Stratejim kötü deme bu diğer oyunlara benzemez strateji rposu yapar seni.
ROTWK şu ana kadar oynadığım en zor stratejilerdin biri brutal zorlukta oynarsan mühtiş zorluyor. BFME tutorialdan başka her şeyi çözdüm. BFME Zor ayarlarda Helm's Deep, Cirith Ungol hariç zorlamıyor. Denemezsen pişman olursun BFME'yi. Görselleri de fena değik.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.