Bandaj | Yaralarınızı iyileştirin! | Tamamen ayarlanabilir! | Vault destekli | 1.7.9

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar yeni bir eklenti'm ile karşınızdayım.
Yeni yaptığım eklentinin amacı basittir.
Eklentinin işlevi oyun içerisinde kağıt sağ tıkladığınızda sizden belirli bir ücret karşılığında (config.yml dosyasından ücret ile ne kadar iyileştireceğini ayarlayabilirsiniz.) sizi belirli bir miktarda iyileştirir.

Eklenti her hangi bir komut içermez fakat eklentinin bir tane izin vardır.
bandaj.kullanim - Bandaj kullanma izini.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek kelimeyle mükemmel, ben de plugin yazıyorum ama vault işini çözemedim özel mesaj da bana vault ile pluginleri nasıl bağlayabileceğimden bahsedersen harika olur. İnternette malesef tutorial bulamadım. Bir de sanırım buraradaki vault economy pluginine bağlı değil mi?

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek kelimeyle mükemmel, ben de plugin yazıyorum ama vault işini çözemedim özel mesaj da bana vault ile pluginleri nasıl bağlayabileceğimden bahsedersen harika olur. İnternette malesef tutorial bulamadım. Bir de sanırım buraradaki vault economy pluginine bağlı değil mi?
Evet vault ekonomi pl bağlı (iConomy veya Essentials gerekir vault için.)
Vault bağlamayı @>>TheLegend<< arkadaşımız anlatmış zaten ama vault nasıl kullanıldığını anlatmamış sadece eklentiye bağlamayı anlatmış thelegend konularına bakarsan o konuyu bulursun.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet vault ekonomi pl bağlı (iConomy veya Essentials gerekir vault için.)
Vault bağlamayı @>>TheLegend<< arkadaşımız anlatmış zaten ama vault nasıl kullanıldığını anlatmamış sadece eklentiye bağlamayı anlatmış thelegend konularına bakarsan o konuyu bulursun.
Forumda yeniden aktif olmana sevindim usta. Bende plugin yazıyorum şu aralar ve yardıma ihtiyacım var. Otakugamer001 skypem yarın iletişime geçeriz.

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda yeniden aktif olmana sevindim usta. Bende plugin yazıyorum şu aralar ve yardıma ihtiyacım var. Otakugamer001 skypem yarın iletişime geçeriz.

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Forumda bu sıralar ancak cumartesi ve pazar günleri kesin aktif olurum onun dışında diğer günlerde pek aktif olmam :)

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatirladigim kadariyla 5 4 ay once bu plugini yapmistin :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi