Banlist :(

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Evet beyler herkezin huzurunu kaçıran @xxMCkraftxx sınırsız banlandı ama malesef SanoralTR arkadaşımız da multi hesap açıp beyeni kasma sebebiyle banlandı. Tüm foruma geçmiş olsun diyorum. Onun böyle biri olabileceğini hiç düşünmemiştim. :( SARI_BÜCÜR de gene banlanmış yahu anlamadım şu adam ne istiyor da ikide bir banlanıyor ?

@ReDmİnE_UsTaSı
@Mnemonic
@LegendofAnatolia

W

WitherMan

Ziyaretçi
Var ya az önce onlara bakıyordum ne zamanlaman varmış be :D[DOUBLEPOST=1389462463,1389462425][/DOUBLEPOST]Grup kuracağım RaporerTR diye katılır mısın ?

W

WitherMan

Ziyaretçi
OO hayırlı olsun :)[DOUBLEPOST=1389463064,1389462807][/DOUBLEPOST]Seni lider yaptım güvendiğin kişileri davet yoluyla gruba katabilirsin bu arada grup tamamen gizli bir grup Gruplar sekmesinde görünmeyecek ve tüm konular,yorumlar,üyeler gizli olacak. Eee insanlar kendilerini rapor edenleri öğrenirse kin besler :)

K

Klood07

Ziyaretçi
Beni davet edin ehehehe
OO hayırlı olsun :)[DOUBLEPOST=1389463064,1389462807][/DOUBLEPOST]Seni lider yaptım güvendiğin kişileri davet yoluyla gruba katabilirsin bu arada grup tamamen gizli bir grup Gruplar sekmesinde görünmeyecek ve tüm konular,yorumlar,üyeler gizli olacak. Eee insanlar kendilerini rapor edenleri öğrenirse kin besler :)

W

WitherMan

Ziyaretçi
Umarım ders olmuştur bir daha yaparlarsa sınırsızı hakediyorlar. Hoş sanoral zaten sınırsız banlı ya :/