[BANNER] MINECRAFT YOUTUBE BANNER! C4D and PS!

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaptığım bir banneri sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Beğenmezseniz de canınız sağolsun, sadece eleştirel yorum atıp, eksiklerimi söylerseniz sevinirim. İyi Günler. Bana ulaşmak ve banner yaptırmak isteyenler: mustafazadeenver

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Güzel olmuş. (Yazıda kullandığın lightroom nedir?)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aşırı karışık olmuş bu sebepten çok beğenmedim. Dahası hepsinin gözleri aynı. Bir yerde başka, bir yerde başka bakar. Buradan da yine bir eksi aldın. Son olarak ise ay ışığı arka plandaki suya vurmuş fakat RİG'lere bakmamış. Photoshop'ta bunu ayarlayabilirdin. Puanım 10/4.5

BurakTrHn1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aşırı karışık olmuş bu sebepten çok beğenmedim. Dahası hepsinin gözleri aynı. Bir yerde başka, bir yerde başka bakar. Buradan da yine bir eksi aldın. Son olarak ise ay ışığı arka plandaki suya vurmuş fakat RİG'lere bakmamış. Photoshop'ta bunu ayarlayabilirdin. Puanım 10/4.5
İyi Eleştirmişsin :)

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şahane Olmuş-Kanalınız Varmı?

Quartz - fontunu kullandım sanırım. Hatırlayamadım şimdi.

Karışık olmuş diyosun ama birçok tasarımcı artık böyle tasarım yapıyor, bu basit belki de, istersen örnek ata bilirim. Gözleri hepsinin aynı evet, dikkat etmedim. Bi de çok uğraşmadım, tatilde otelde boş olunca yapmıştım. Aslında öyle hatalar yapmam. Ay ışığını aslında ekledim de opaklığı çok azaltımışım. Ya da 0 mı yaptım naptım sonra gördüm ben de. (.psd dosyasını da kaydetmediğim için düzeltemedim.) İyi günler. Umarım anlata bilmişimdir.