Bar [şıklı test 2 :O ]

Evet

• Yanlış bir şeyler var mı ?

Kullanılan: 5 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dahada değiştirdim bakalım nasıl olmuş :3 kendi kararınızın başlığının altında devam edin
Arkadaş çevrenin ısrarı ile bir bar a gidiyorsunuz. Bar , şehirden uzak, ormanlık bir bölgede bulunuyor.Vardınız ve 3 kişi arabadan indiniz.[bu 3 kişi istediğiniz birileri olabilir]. Arkadaş B dışarda sigara içmek için dışarda kaldı ve siz içeri geçtiniz. Direk ortama dalıp dans etmeye başladın. arkadaş B bir şeyler içmek için barmenin yanına gitti. Uzun süre dans ettikten sonra Arkadaş B sarhoş olup sapkınlık yapmaya başladı. onu durdurmaya giden görevlilere yumruklar salladı ve kavga başladı ;
---------------------------------------------------------
Arkadaş A yı durdurmaya çalışırım.
A, Kendini iyice kaybetmişti, görevliler seni yaka paça dışarı attı ve Arkadaş A yı içerde tuttular
Arkadaş A ya vuramya çalışan görevlilere dalarım
Senin de A dan olduğunu anlayıp ikinizi barın arkasındaki klubeye götürdüler ve bağladılar.
Gider ve arkadaş B yi çağırırım
Dışarı çıktın ama Arkadaş B hiçbir yerde yok hemen içeri döndün
A yı durdurmaya çalışanlar
durumu anlatmak için Hemen arkadaş B yi aramaya koyuldun fakat hiçbir yerde onu bulamadın.
Görevliye dalanlar
Bir süre baygın kaldınız ve sonunda içeri bir adam geldi ve sizi arabaya kadar sürükledi
B yi çağırmaya gidenler
İçeri döndüğünde Arkadaş A hiçbir yerde yoktu, yalnız kalmıştın
Görevliye dalanlar ;
Çırpınır ve ellerinden kurtulup, A yı arkada bırakıp kaçarım
arabaya binmemek için Bir omuz attın ve ellerinden kurtuldun, A arkandan bağırıyordu ve sen koşmaya devam ederken biri silahını çekip A yı omzundan vurdu ve seni yanına çağırdı
kaçmak için Uygun zamanı kollar, beklerdim ve arabaya binerdim
Arabaya bindiniz ve yola koyuldunuz, sizi bir eşya gibi bagajda götürüyorlardı.
--- A yı bırakıp kaçanlar
Kaçmaya Devam ederdim
Adamın şakası yok, 2. mermiyi senin kafana sıktı ve yere yığıldın [ÖLDÜN]
Geri dönerdim
Uslu bir çocuk olman en doğrusuydu. seni arabaya bindirdiler
----------------------------------------------------------
A yı durdurmaya çalışanlar ve B yi çağırmaya gidenler
Tekrar içeri girdin ve hiçbir yerde Arkadaş A yı da bulamadın ve dışarı çıktın.Yalnız kalmıştın. Barın arkasına doğru gittin ve Arkadaş A birkaç kişi tarafından arabaya bindiriliyordu.
Üzerlerine koşar ve a yı kurtarmaya çalışırım
Adamlar ciddi, silahları var ve onları yeterince korkutmuştun, Silahlarını çekip seni vurdular ve yürüyemez hale geldin. Seni de Arkadaş A ile arabaya bindirdiler.
Takip etmeye çalışırım
Bulduğun bisiklet ile arabayı takip etmeye karar verdin.
Efendi gibi konuşurdum ve özür dilerdim
Adamların amacı çok başka. sana güldüler ve 4 el ateş ettiler.[ÖLDÜN]
-----------------------------------------------------------
Şu an arabada olanlar; Uzun süre kendinize gelemediniz ve ayıldığınızda ahşap bir dağ evindeydiniz. sizi içeri götürdüler ve şok edici bir manzara ile karşılaştınız. Etrafta insan Cesetleri vardı, cesetlerin karınları yarık, içleri boştu. Adamlar organ mayfası çıktı.Arkadaş B de cesetlerin arasında, vücüdü işaretlenmiş şekilde bekliyordu.
Paniğe kapılır ve ağlamaya başlardım.
'bunun ciğeri 5 para etmez' deyip seni vurdular[ÖLDÜN]
Soğuk kanlılığımı korurdum.
Fazla sabırlıydın ve gereğinden çok bekledin, seni bir odaya aldılar ve anestezi olmadan karnını yardılar, son hatırladığın şey organlarının dışarı çıkarılışı oldu[ÖLDÜN]
-------------------------------------------------------------
Şu an Bisiklette olanlar :
Araba bir dağ evinde durdu, sende az gerisinde adamları izlemeye koyuldun. Arkadaş A içeri götürülüyordu. herkes içeri geçtikten sonra ;
Harekete koyulur, camdan rastgele bir odaya girerdim ;
Odaya girdin girmesine de, Adamların toplantı yaptığı odaya girmissin, 12 yerinden vurularak delik deşik oldun[ÖLDÜN]
Ana kapıyı kullanarak içeri geçerdim ;
ortalık sakindi ama sen gördüklerin karşısında şoka girmiştin. her yerde cesetler vardı ve Arkadaş B de ordaydı !
-----------------------------------------------------------
Arkadaş B'nin vücüdünda dışardan organları işaretlenmişti, yakında sıra ona gelicekti.
Arkadaş B yi de alıp kaçardım, A ya üzüldüm doğrusu...
Kurtuldun fakat 1 Arkadaşını kaybettin,pek yakışmadı...
Arkadaş B kendine geldiğinde beraber A yı kurtarmaya giderim
kahramanlık yapacak zaman değildi ama A nın hayatı sana bağlıydı
Odalardan birinde silah buldunuz ve Kan izlerini takip ederek A nın olduğu odaya gittiniz, İçerde adamlar vardı.
Elimdeki silah ile içerdeki adamları vurur, hemen A yı kucaklar ve çıkışa koşardım.
Adamlar silah sesini duydu, yolunu kestiler ve organlarınıza zarar vermemek için bacaklarınızı taradırlar, üçünüzü içeri götürüp organlarınızı aldılar[ÖLDÜN]
Başka odadan ateş açar, dikkatlerini dağıtırdım.
A nın olduğu oda boşaldı ve hemen onun yanına gittiniz, kucakladınız ve çıkışa yöneldiniz.
dışarı çıkmıştınız ve gözüne Arabayı kestirdin. ve bisikletin oradaydı.
Bisikleti kullanırdım.
O kadar ağır oldunuz ki ayakta bile duramadınız bisiklette,
Arabayı kullanmaya karar verirdim.
Arabaya yöneldin fakat anahtar Yok ! yapıcak tek şey içeri geçip anahtarı almaktı
--------------------------------------------------------
Bisikleti seçmekte ısrarlı olanlar ;
Arkadaşlarıma şans diler, bisiklet ile tek başıma kaçmaya çalışırdım.
Silah Arkadaş A da kalmıştı ' bunu bize yapamazsın !' diyip arkandan ateş açtı sana.vuruldun[ÖLDÜN]
arabayı seçmeye karar veririm
doğru karar! gidip anahtarı almalısın
arabayı seçenler ;
tekrar içeri geçerdim
İçeri geçtin ve odadan anahtarı buldun,hemen arabaya koştun ve anahtarı A ya fırlattın. A arabayı çalıştırdı ve son kuvvetle arabaya tutundun.Yol almaya başladınız.3 Arkadaş ta sağ idi. Tebrikler !!!
Vazgeçer ve yürümeyi seçerdim
Size yetiştiler ve yaramzlık yapmamanız gerektiğni söylediler, vuruldunuz ve öldünüz
--------------
taglist : @AzlaazTR @CoffeeBeat @DenizCan_ @zRedDragon @FZYY @Wiltnosth @InnocentBunny @ByTheEfsane_ @DamRISH @ErenBeyazkurt @Wasdefd @adenzu54 @EmrePersian @PlayerFurkan @GodofMilker @Minecraftplayerr Tag list önceki konuda yorum yapanlardandır. darılmayın üzülmeyin
Hayatta kalan birileri varmııı :D 1 saat sürdü yapmam :3 beğeendüniüzmü :3
[DOUBLEPOST=1439480233,1439479998][/DOUBLEPOST]editle etiketlediğim için bildirim gitmemiş olabilir ;
taglist : @AzlaazTR @CoffeeBeat @DenizCan_ @zRedDragon @FZYY @Wiltnosth @InnocentBunny @ByTheEfsane_ @DamRISH @ErenBeyazkurt @Wasdefd @adenzu54 @EmrePersian @PlayerFurkan @GodofMilker @Minecraftplayerr
Arkadaş a ile Arkadaş B yi kimin yerine koyduysanız etiketleyin :p

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Arkadaş A = Jason Smith
Arkadaş B = Chuck Norris

Olayın Özeti;
Organ Mafyasının Aslında Dünyayı Yok Etmek Isteyen Bir Kötü Adam Topluluğunun Ayak İşleriyle Ilgilendiğini Öğrendik.Ertesi Gün 8 milyon kişiyi dövüp Dünyayı kurtardık.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Arkadaş çevrenin ısrarı ile bir bar a gidiyorsunuz. Bar , şehirden uzak, ormanlık bir bölgede bulunuyor.Vardınız ve 3 kişi arabadan indiniz.[bu 3 kişi istediğiniz birileri olabilir]. Arkadaş B dışarda sigara içmek için dışarda kaldı ve siz içeri geçtiniz. Direk ortama dalıp dans etmeye başladın. arkadaş B bir şeyler içmek için barmenin yanına gitti. Uzun süre dans ettikten sonra Arkadaş B sarhoş olup sapkınlık yapmaya başladı. onu durdurmaya giden görevlilere yumruklar salladı ve kavga başladı ;
A, Kendini iyice kaybetmişti, görevliler seni yaka paça dışarı attı ve Arkadaş A yı içerde tuttular
durumu anlatmak için Hemen arkadaş B yi aramaya koyuldun fakat hiçbir yerde onu bulamadın.
Senin de A dan olduğunu anlayıp ikinizi barın arkasındaki klubeye götürdüler ve bağladılar.
Bir süre baygın kaldınız ve sonunda içeri bir adam geldi ve sizi arabaya kadar sürükledi
arabaya binmemek için Bir omuz attın ve ellerinden kurtuldun, A arkandan bağırıyordu ve sen koşmaya devam ederken biri silahını çekip A yı omzundan vurdu ve seni yanına çağırdı
Arabaya bindiniz ve yola koyuldunuz, sizi bir eşya gibi bagajda götürüyorlardı.

Devamını yapmaya üşendim ama böyle yapsan daha iyi olur :3

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Devamını yapmaya üşendim ama böyle yapsan daha iyi olur :3
savul. kullanıcağım :3

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ancak şu kısmı anlayamadım açıkçası...

Arkadaş çevrenin ısrarı ile bir bar a gidiyorsunuz. Bar , şehirden uzak, ormanlık bir bölgede bulunuyor.Vardınız ve 3 kişi arabadan indiniz.[bu 3 kişi istediğiniz birileri olabilir]. Arkadaş B dışarda sigara içmek için dışarda kaldı ve siz içeri geçtiniz. Direk ortama dalıp dans etmeye başladın. Arkadaş B bir şeyler içmek için barmenin yanına gitti. Uzun süre dans ettikten sonra Arkadaş B sarhoş olup sapkınlık yapmaya başladı. onu durdurmaya giden görevlilere yumruklar salladı ve kavga başladı ;

Seçenekler:

- Arkadaş A yı durdurmaya çalışırım.

- Arkadaş A ya vuramya çalışan görevlilere dalarım.

- Gider ve Arkadaş B yi çağırırım.

Seçeneklerde "Arkadaş A"yı durdurmak var, yani içerideki Arkadaş A olmalı, ancak Arkadaş B içerideymiş gibi bahsediliyor. Ayrıca Arkadaş B dışarıda kalmak istediğini söylemişti, yani içerideki Arkadaş B olmamalı... O kısımdaki çelişkiyi çözemedim doğrusu, sanırım ben anlayamadım, biri bana açıklarsa sevinirim D:

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0

Seçeneklerde "Arkadaş A"yı durdurmak var, yani içerideki Arkadaş A olmalı, ancak Arkadaş B içerideymiş gibi bahsediliyor. Ayrıca Arkadaş B dışarıda kalmak istediğini söylemişti, yani içerideki Arkadaş B olmamalı... O kısımdaki çelişkiyi çözemedim doğrusu, sanırım ben anlayamadım, biri bana açıklarsa sevinirim D:
Orası bence fail :(

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

mantık hataları ile dolu, görmemezlikten gel :p

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Neden URL'ye bakıyorum ben :( (Ayrıca nasıl bu kadar güzel sansür yapıyorum :()