- En iyi cevaplar
- 0
Bleach Anime bitirdin mi?Laf soksan daha az kırılırdım.
Bleach Anime bitirdin mi?Laf soksan daha az kırılırdım.
Anlayamazsınız.Hoparlörden çıkan o ses dalgalanması...Tek tesellim önceki Nardo çizimim...[DOUBLEPOST=1412362360,1412362300][/DOUBLEPOST]Yuh artık O kadar da efkarlanılmaz onu dinleyecek kadar.![]()
İlk izlediğim anime Bleach'tir.Bleach Anime bitirdin mi?
Gerçekten destekliyorum "Hunharca" lafini "AŞIRI" Anlaminda Kullandim.Laf soksan daha az kırılırdım.
Avatarım da ki karakter tanıdık geliyor mu? Veya kim?Anlayamazsınız.Hoparlörden çıkan o ses dalgalanması...Tek tesellim önceki Nardo çizimim...[DOUBLEPOST=1412362360,1412362300][/DOUBLEPOST]
İlk izlediğim anime Bleach'tir.
Ginjoydu sanırsam.İchigo'nun yeteneklerini falan çalmıştı sonra dramatik bir konuşmayla sevdiğim karakterlerden olmuştu.Avatarım da ki karakter tanıdık geliyor mu? Veya kim?![]()
Kısaca Anime'nin Final Boss'u da diye biliriz.Ginjoydu sanırsam.İchigo'nun yeteneklerini falan çalmıştı sonra dramatik bir konuşmayla sevdiğim karakterlerden olmuştu.
Mangada finalin hası var.Kısaca Anime'nin Final Boss'u da diye biliriz.
Kugo Ginjo.
Teşekkürler.Sakurasou'yu izle.Aşk falan karma karışık gibi ama değişik.Wowowow etiketlenmişimBende 1 bölümlük bir animeyi bitirdim biraz önce çok dramatikti yav duygulandım ilham geldi çizicem
. (Aşk konusunda değil) Neyse çalışmana gelirsek hafızaya dayalı bir çalışma olduğu için bence iyi
![]()
Yok önce bi çizeyim bide bu animenin adını sır gibi tutacağım anca animeyi çizince paylaşırımTeşekkürler.Sakurasou'yu izle.Aşk falan karma karışık gibi ama değişik.
Teşekkür ederim.Eline sağlık
Teşekkür ederim.Çok güzel bir çalışma olmuş. Ben bunu karbon kağıdı koyarak bile çizemem.