Baran2 Plugin Paketi...

RexRax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Paket Benimdir
Cok Zor Yaptim,Ama Sizin Icin Istedim
Insallah Begenirsiniz
1.7.X Versionlarinda Calisir

TESSEKURLER IYI OYUNLAR :)

Butun Gerekli Pluginler Vardir :)

Virus Total :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LINK :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

RexRax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evt :)
Izin Almaya Gerek Yok
Bu Plugin Paketi Daha Hic BI Sw De Yok :)
Ilk Burda Paylastim AxiTR'in Plugin Paketini :)[DOUBLEPOST=1396731595,1396731556][/DOUBLEPOST]Nasil Guzelmi,Calisiyormu? :)[DOUBLEPOST=1396731660][/DOUBLEPOST]Nerdeyse Full Turkce 90% Turkce :)

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu paket daha 2013 de vardı 2014'e yakın zamanda çıktı kendi serverimda kullanıyordum bunun içinde başka birisinin birşeyini paylaşmak için ilk bir ondan izin alman gerekir. Bilgilendirmiş olayım :)

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverin Ipini Verirmisin? Ve Nasil Guzelmi?
Şuanda Axitr nin pluginini kullanmıyorum kendi pluginimi kullanıyorum serverda;
Survivala girebilmen için platiniumgaming.tk adresinden kayıt olarak girmen gerekir. :)
Faction : ptmfaction.axitrbilisim.com:1119
Survival : ptmgaming.axitrbilisim.com:1122

RexRax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yurekreo Istersen Benim Paketi At,Ve Admin Yap Beraber Yonetelim 2 Ki Sw Yi :)[DOUBLEPOST=1396805921,1396805668][/DOUBLEPOST]Artik AxiTR'nin Paketini Sildim,Dogru Olmadigini Anladim,Kendi Paketimi Yaptim Iyi Oyunlar... :)

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yurekreo Istersen Benim Paketi At,Ve Admin Yap Beraber Yonetelim 2 Ki Sw Yi :)[DOUBLEPOST=1396805921,1396805668][/DOUBLEPOST]Artik AxiTR'nin Paketini Sildim,Dogru Olmadigini Anladim,Kendi Paketimi Yaptim Iyi Oyunlar... :)
Ben kendime plugin paketi yaptım zaten sağlam olduda biraz daha geliştirirsem belki burada plugini sergilerim :) yönetmeye gelirsekte 1 tane yardimcim var ve anca ortak ariyorum kendime oda paradan dolayı sıkışık olduğum için :)

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketin içeriği hakkında yeterli bilgi vermemişsin.Virüstotal yok.