BarbatoS
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
üst üste geçmiş lastiklerle yapılmış bir top gibi.
olmamış yani
![]()
üst üste geçmiş lastiklerle yapılmış bir top gibi.
olmamış yani
![]()
Pek olmamış. Puanım: 6/10
Pek modern değil, yeterince döşenmemiş. Çok sade ve az süslemişsin. Ayrıca hiçbir fotoğrafta içini göstermemişsin demek ki içi boş.Olmamış diyip geçiyorsunuz abi.Yorum yapın eleştirin bunu istiyorum. Nerede hata var yazsanız geliştiricem ilk yapım. Eleştri yapılmadan nasıl geliştireyim.
Daha neyle süsleyebilirdim anlamadım. Ayrıca neresi modern değil onuda anlamadım dostum.Pek modern değil, yeterince döşenmemiş. Çok sade ve az süslemişsin. Ayrıca hiçbir fotoğrafta içini göstermemişsin demek ki içi boş.
Senin ilk modern evin olduğu için anlayışla karşılıyorum. İlk eve göre puanın gayet yüksekDaha neyle süsleyebilirdim anlamadım. Ayrıca neresi :modern değil onuda anlamadım dostum.
Dostum zaten amacım puan falan değil amacım kendimi geliştirmekSenin ilk modern evin olduğu için anlayışla karşılıyorum. İlk eve göre puanın gayet yüksek![]()
Bir dahakine evin içinide modernleştir. Buzdolabı, televizyon, açılır kapanır kapı gibi redstone teknolojilerini ve değişik sanatlarınıda kullanDostum zaten amacım puan falan değil amacım kendimi geliştirmekNerede hata yaptıgımı daha iyi anlayabilirsem daha hızlı geliştiririm kendimi
![]()