Barınak

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yapımı bana ayit artık siz evmi dersiniz barınakmı dersiniz bilmem hem schematic hemde map olarak link koydum texture pack sortex fanver onunda linkini koyarım mapı öylesine atıyım dedim foruma çok güzel bişe değil yapılmasıda çok zor olmadı ama öylesine attım ilşte mapı yaptığım version:1.7.9

Barınak map:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Barınak schematic:

Sortex Fanver:

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben beğendim.Ama çatı aşağıya doğru 1 blok daha uzatırsan daha güzel olur :)

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Crafted arkadaşım yukarda yazdım zaten çok güzel bişe değil yapımıda çok zor olmadı öylesine attım diye

brking1907

Marangoz
En iyi cevaplar
0
brking1907 beğenenlerde var sen susabilirsin bu yüzden şimdi trip atacağına uza
Beğenenler neden beğeniyor acaba?Senin gururunu kırmamak için olmayasın.Yada onlarda senin gibi yeni başlamış olabilirler.Ben "yeni başladın kötü haritalar yapıyorsun eziksin" gibi şeyler demedim.Sadece olumsuz eleştiri yaptım ve bu da benim en doğal hakkım.Sen kimseyi kovamazsın.Bide trip falan atmıyorum sana.

Sadece Konu Kirliliği Yaratma!diyorum

Callifax

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
brking1907 haklı bana kalırsa bu konuda yapınla ilgili kişisel görüşüm güzel olmuş fakat detaylara pek önem vermemişssin yapmacık kalmış

burak4975

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet haklısınız ama
Beğenenler neden beğeniyor acaba?Senin gururunu kırmamak için olmayasın.Yada onlarda senin gibi yeni başlamış olabilirler.Ben "yeni başladın kötü haritalar yapıyorsun eziksin" gibi şeyler demedim.Sadece olumsuz eleştiri yaptım ve bu da benim en doğal hakkım.Sen kimseyi kovamazsın.Bide trip falan atmıyorum sana.

evet haklısınız ama şöyle bişe yazmışsın neden konu kirliliği yaratıyosun diye konunun foruma hicbir zararı yok bence kirlilik olarak görülmemeli sonuçta yönetici diye bir şey var forumun yöneticisi uygun görmüş konuyu çöpe atmamış başka birine laf düşmez mapa gelince evet çok güzel değil zaten bidaha basit ev barınak vb şeyler paylaşmıcam büyük ve güzel bişe yapınca paylaşırım bunu paylaştığıma pişman oldum..........[DOUBLEPOST=1403257729,1403201565][/DOUBLEPOST]

Eleştirini yap git o zaman konu kirliğiymiş yöneticimisin sen gardaş çokta konu kirliliği olarak düşünülseydi yöneticiler tarafından çöplenirdi konu eleştirine bişe dediğimiz yok zaten bende belirtim çok anım şanım bişe olmadığını ama kirlilik olarakta görülmemeli sounuçta forumdaki her bi harita bi arşiv niteliğini taşıyo ayrıca ben minecrafta yeni değilim yukarda bahsettim çok uğraşmadığımı ve güzel olmadığını istiyen istediği eleştiriyi yapabilir ama forumdaki konuların düzenini yöneticilere brakın.............