Baş Ağrısına Doğal Çözüm Lazım

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Başlık tam olmadı ama olsun, başım öyle bir zonkluyor ki tarif edemem. İlaç, hap vs. kullanmadan doğal yollarla (meyveler gibi) baş ağrımdan kurtulmak istiyorum. Önerisi olan varsa -ciddi- yazarsa sevinirim.

@B35T14

• Beğen
Reactions: DIO
R

Reloven

Ziyaretçi
Sağ Elinin Avcunu Başına Koy Ve Fatiha Suresi Oku.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum dinlenmeni tavsiye ederim benim başım ağrıyorsa genelde yorgunluktan oluyor ve dinlenince işe yarıyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bildirim gelmemiş kusura bakma.Sen sadece rahatlamana bakıp stres yapmamaya özen göster Anime vb. bir şeyler izleyerek baş ağrını unutmaya çalış komik şeyler izle gül stresin kalmasın güzel rahatlatıcı şarkılar dinle dinledikçe rahatladığını serinlediğini düşün geçer büyük ihtimalle.
Örnek;
Mesela klipteki çocuğu ele alalım onun ailesi senin baş ağrın olsun ve sen de çocuk gibi yaparak baş ağrını duyma kurtul rahatla.
Sadece rahatla unut bütün sıkıntılarını rahatla havada uç;

Son düzenleme:

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sorununuz Strestden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Dediğin gibi doğal yollarla kendini dinlendirmeye bak. İlaç kullanma çok gerekli olmassa, çünkü vücut sürekli ister o hapı. Pink Floyd, Led Zeppelin gibi müzikler dinle. Bunu ben mi diyorum? Hayır. Pink Floyd'un insanı rahatlattığı bilim adamları tarafından söyleniyor. :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Öneride bulunan herkese teşekkürler ancak soğuk aldığımdan dolayı başım ağrıyor. (Sebebini belirtmeyen benim, millet ne yapsın.) Bunun için aradığım kriterlerde tavsiyesi olan var mı?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Öneride bulunan herkese teşekkürler ancak soğuk aldığımdan dolayı başım ağrıyor. (Sebebini belirtmeyen benim, millet ne yapsın.) Bunun için aradığım kriterlerde tavsiyesi olan var mı?
Dostum senin terlemen gerek. :D