Başarılarım sıfırlanıyor

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Minecraft Captive oynuyorum fakat oyundan çıkıp tekrar girdiğimde başarılarım sıfırlanmış oluyor. Sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
o banada olmustu minecrafti sag üstteki çapridan kapatmistim bütün başarilar silinmisti oyundan cik diyince basarilari kaydediyor
bu arada bazi başarilari almak imkansiz nether e gittigin gibi ölüyosun canavarda spawnlanmiyor netherde(captive)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Captive tam olarak nedir açıklyacak varmı?
captive sınırlı bir alandaki minecraft oynamaktir,ilk basa 1kare genisliginde bir alanda baslarsin görevleri yaptikça alan yarim blok genisler
başta eglencelide sonrada iş bozuluyor bazi görevler imkansiz örnegin 50blok öteden ok-yayla iskelet vur diyor zaten alan kısıtlı :D

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu dikkate aldığın için teşekkür ederim fakat olmadı. Dediklerini yaptım olmadı. Sen hangi sürümde oynuyorsun?

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin sürümünde olur sandım yine de olmadı. Sende olan minecraft'ı nerden indirdin peki?

TunacanAtalay

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir çözümünü buldum fakat o da pek işe yaramadı. Achievement komutlarını kullandım fakat başarıların az bir kısmını açıyor pek etkili değil neyse bir çözüm bulunur bakalım