bir işe yaramıyor ama kendimi daha tecrübeli hissetmemi sağlıyorNe İşine Yarayacakki Başarım Kazanmak![]()
Amaç hırs yapmakNe İşine Yarayacakki Başarım Kazanmak![]()
Peh yazmışÖnceki başarımları tamamlaman gerekiyor.
Captive Mapı Hariç Hiçbir yerde Başarımlarla Uğraşmam Tavsiye Sende Uğraşma B)bir işe yaramıyor ama kendimi daha tecrübeli hissetmemi sağlıyor![]()
![]()
onlarıda yaptım hatta canavar avcısı başarısından sonra açılıyor biliyorum ama olmuyor tamamlayamıyorumÖnceki başarımları tamamlaman gerekiyor.
bir iskeleti sıkıştır. sonra bloklarla ortalama 50-60 blok yukarıya çık ve aşağıya ok atarak öldürmeye çalış. Mutlu sononlarıda yaptım hatta canavar avcısı başarısından sonra açılıyor biliyorum ama olmuyor tamamlayamıyorum
tam olarak aynısını yaptım ama olmuyor işte. ancak hiç yüksekten aşşağıya doğru atmamıştım birde o şekilde deneyeceğimbir iskeleti sıkıştır. sonra bloklarla ortalama 50-60 blok yukarıya çık ve aşağıya ok atarak öldürmeye çalış. Mutlu son![]()
minecraftı ilk oynadığım zamanlarda bende bilmiyodum hatta onların görev olduğunu ve değerli ödüller vereceğini düşünmüştümMinecraftta böyle bir başarı mı vardı(Hiç başarımlara bakmadım)
tamam hallettim zaten başarımı yinede hepinize teşekkür ederimGörevi hatalı yaparsan basarımı kazanamazsın."Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." Bu resmi bikaç dakika önce çektim.Ortalama 55 metre'den enchli yay ile öldürdüm.Yani görevde bir sorun yok ^^.