tartışma değil arkadaş bana nub dedi deTartışma çıkaran ve tartışmaya dahil olan kişileri rapor alıyorum bilginize.
Tario76 Biraz az kırıcı olsakBerbat
Nub olan sensin.
Dalga geçmiyorum gerçekler...Tario76 Biraz az kırıcı olsak
Onun yerine "Kendini geliştirmelisin bu biraz sade olmuş." felan diyebilirdin hani bir build grubunda olman harita yapmakta yeni veya acemi olanlarla dalga geçmek veya küçümsemek anlamına gelmiyor.Sadece bilmeni istedim.
İpad 3 ümden normal Safari ile gönderdim hülo![DOUBLEPOST=1396550763,1396550641][/DOUBLEPOST]
Sen semi nubsun felan benim göbek adım: The Lord Of The N00bs >.>
Sen @Tario76 Abimizi Pek Tamimiyosun hEerhalde . Bi Tario Abinin Buildlerine Bak. Berbat Demesi Çok Normal. bencede Güzel Değil. Kolayca yapılabilinir.Tario76 Biraz az kırıcı olsak
Onun yerine "Kendini geliştirmelisin bu biraz sade olmuş." felan diyebilirdin hani bir build grubunda olman harita yapmakta yeni veya acemi olanlarla dalga geçmek veya küçümsemek anlamına gelmiyor.Sadece bilmeni istedim.
İpad 3 ümden normal Safari ile gönderdim hülo![DOUBLEPOST=1396550763,1396550641][/DOUBLEPOST]
Sen semi nubsun felan benim göbek adım: The Lord Of The N00bs >.>
Biliyorum güzel build yapıyorsa yapar ne olmuş?Ama insanların kalbini kırmaya hiç hakkı yok.Biri onun bir buildine berbat dese onun da kalbi kırılırdı.Sen @Tario76 Abimizi Pek Tamimiyosun hEerhalde . Bi Tario Abinin Buildlerine Bak. Berbat Demesi Çok Normal. bencede Güzel Değil. Kolayca yapılabilinir.
Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!
Forum özgürce eleştiri yapabilceğimiz bir ortamdır bunada hiçkimsenin karışma hakkı yok. Açıkcası Türkiye'de ki yapıların ortalamasına bakılırsa hoş bir yapı (!) şayet tek bunun içinde söylemiyorum, yabancılar fevkalade yapılar yaparken basit yapıları yapmayı tercih ediyoruz bu tarz yorumları görüncede ''Nerede hata yaptım'' yerine ''İnsanların kalbini kırmaya hiç hakkın yok'' deniriyor. Eleştirininde bir usülü vardır konu hakkında tecrüben yoksa karışmazsın. Ayrıca o yollardan bende geçtim banada bu tarz eleştiri yaptıklarında herzaman haklı buldum, daha iyisini yapmak için çabaladım ve mimarlık görecelidir.Biliyorum güzel build yapıyorsa yapar ne olmuş?Ama insanların kalbini kırmaya hiç hakkı yok.Biri onun bir buildine berbat dese onun da kalbi kırılırdı.
Kendinizi başkalarının yerine koymaya çalış bence Tario
Eğer Bu Haritayı Burada Sergiliyorsa Tüm Eleştirileri Kaldırabilecek Sorumluluğu Üstlenmesi Gerekir!Biliyorum güzel build yapıyorsa yapar ne olmuş?Ama insanların kalbini kırmaya hiç hakkı yok.Biri onun bir buildine berbat dese onun da kalbi kırılırdı.
Kendinizi başkalarının yerine koymaya çalış bence Tario
Forum özgürce eleştiri yapabilceğimiz bir ortamdır bunada hiçkimsenin karışma hakkı yok. Açıkcası Türkiye'de ki yapıların ortalamasına bakılırsa hoş bir yapı (!) şayet tek bunun içinde söylemiyorum, yabancılar fevkalade yapılar yaparken basit yapıları yapmayı tercih ediyoruz bu tarz yorumları görüncede ''Nerede hata yaptım'' yerine ''İnsanların kalbini kırmaya hiç hakkın yok'' deniriyor. Eleştirininde bir usülü vardır konu hakkında tecrüben yoksa karışmazsın. Ayrıca o yollardan bende geçtim banada bu tarz eleştiri yaptıklarında herzaman haklı buldum, daha iyisini yapmak için çabaladım ve mimarlık görecelidir.