[BASİT Bİ İSTEK]

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on break of a stone:
    cancel event
Sanırım böyle.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on break stone:
    send "&4Bu blogu kıramazsın."
    cancel event

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
cancel event yaparsanız bu blok kırmayı engeller. Arkadaşın yapmak istediği şey item düşmesini engellemek. Yani şöyle bir şey olabilir:
PHP:
on break of stone:
    clear drops
Tam olarak skript bilgim olmadığı için çalışacağından emin değilim...

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
cancel event yaparsanız bu blok kırmayı engeller. Arkadaşın yapmak istediği şey item düşmesini engellemek. Yani şöyle bir şey olabilir:
PHP:
on break of stone:
    clear drops
Tam olarak skript bilgim olmadığı için çalışacağından emin değilim...
clear drops sadece ölmede kullanılır
Kod:
on break of stone:
    cancel event
    set event-block to air

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin de söylediğin gibi basit bir istek. Basit olduğuna göre kendin yap. Niye senin sunucunu başkaları yapıyor ?

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin de söylediğin gibi basit bir istek. Basit olduğuna göre kendin yap. Niye senin sunucunu başkaları yapıyor ?
Kesinlikle haklısın ve böyle küçük ve basit şeyler için konu açmasalar çok iyi olur
Ama yardım etmek de çok güzel bi şey değil mi be

Son düzenleme:

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki öğrenmek için de örnek istiyor olabilir
not: çok kadar iyi olur ?
ilk başta ne kadar yapmıştım sonra çok iyi olur iyiye düzeltiyim derken... wasted
hem madem öğrencek önce eventleri conditionları komutları fln bi araştırıversin adamlar koskoca site açmış bunun için

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam beyler bir şey demiyorum da özellikle @SercanGF bide SpecialForces mi ne bunun gibiler kendisi en ufak bir şey için uğraşmadan sunucusunu sizlere yaptırıyor ona sinir oluyorum

IEmreCan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheAxiall Kardeşim Kimseye sunucumu yaptırdığım yok skripte yeni başlıyorum yavaş yavaş örnekler alarak yazmaya başlıyorum.Astarını bilmeden konuşma.Sunucu 1 skriptle yapılıyorsa sen devam et yorumlarına...

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheAxiall Kardeşim Kimseye sunucumu yaptırdığım yok skripte yeni başlıyorum yavaş yavaş örnekler alarak yazmaya başlıyorum.Astarını bilmeden konuşma.Sunucu 1 skriptle yapılıyorsa sen devam et yorumlarına...
1.si njol.ch ve skunity.net de yüzlerce örnek var.
2.si de şu an server hazırlıyorum ve sadece bir skript le kurucam serveri (rahat bi 750 satır eder .s yarısından fazlası bitti)