blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
merak ettiğim ve bulamadığım şey şu oyuncu komut olarak /merhaba ali yazınca serverde diyelimki hi ali dicek 
command /merhaba <player>:
[Tab]trigger:
[Tab][Tab]broadcast "Hi %arg 1%!"
Broadcast olursa yazmayanlarda görür ? + %arg 1% = %player%Kod:command /merhaba <player>: [Tab]trigger: [Tab][Tab]broadcast "Hi %arg 1%!"
%arg 1% = argument 1 = komutta boşluk bıraktıktan sonra yazdığımız şey xD Kısaca "/komut arg1" deki arg1 argument 1 oluyor xDBroadcast olursa yazmayanlarda görür ? + %arg 1% = %player%
Kişinin kendisine gönderilip gönderilmeyeceğini söylememiş...Neden merhaba yazıp hi diyor ?
= dedim zaten. Yani ikiside aynı.%arg 1% = argument 1 = komutta boşluk bıraktıktan sonra yazdığımız şey xD
Kişinin kendisine gönderilip gönderilmeyeceğini söylememiş...
Hayır değil. arg1 = komutta boşluk bıraktıktan sonra yazdığımız şey xD Kısaca "/komut arg1" deki arg1 argument 1 oluyor xD Yani player değil her şey yerine geçiyor.= dedim zaten. Yani ikiside aynı.
Öyle demek istemedim, yazdığın komutta aynı yani.Hayır değil. arg1 = komutta boşluk bıraktıktan sonra yazdığımız şey xD Kısaca "/komut arg1" deki arg1 argument 1 oluyor xD Yani player değil her şey yerine geçiyor.
%player% yazsaydım kodu gönderen kişi yazacaktı orada.Öyle demek istemedim, yazdığın komutta aynı yani.
Tamda editleyip sen haklısın dicektim%player% yazsaydım kodu gönderen kişi yazacaktı orada.
Neden merhaba yazıp hi diyor ?
Pluginmi yani ? (Skript Harici)Bunamı taktın ordaki bilgiler önemli değil yapım için kullanılan mantık ve kod önemli
bu arada skript harici olmuyormu bu işlem
Evet Direk Eclispede yazıyorum ben mysql bağlantısı falan gerektiği içinPluginmi yani ? (Skript Harici)
MySql ? Niçin böyle bir şey için MySql'a ihtiyaç duyasın ?Evet Direk Eclispede yazıyorum ben mysql bağlantısı falan gerektiği için