Kaç yaşındasın sen? Artık Minecraft'ı 7 yaşındakiler oynuyor... Rezalet.
Serkant, ülkemizde herkes eşit olmasa bile bu forumda öyle. Küçük büyük farketmez, acaba bu yorumu sana yaptıran ne merak ettim. Arkadaşın sesimi yoksa olgunluğumu, sesine bakıyorsan benim babam askerde çalışıyordu, oraya giriş yapma imkanım var. Berbere gitmiştik babam ile ve orada ki askerin sesini görmeliydin. Bir kızın sesinden daha ince ve cırtlak, istesen bile o sesi çıkaramassın fakat adam bundan pişman değildi, dalga geçen biri yoktu onla. Neden mi çünkü oradaki herkes olgundu. Burada küçük görünen o değil sensin serkant. Birilerini özelliklerine göre yargılamak çok ayıp bir şey, Allah'ın sanatına dalga geçmiş gibi bir şey oluyor. Tahmin ediyorum seninde sesinin bundan bir farkı yoktur, olsa bile mutlaka seni başkalarından ayıran bir özelliğin vardır. Belki seni büyük belkide seni küçük gösteren bir özellik. Mehmettaskin, yorumunu alay yapmış gibi sayarak yorumlayacağım (eğer böyle değilse alınma). Kardeşim küçük olsada bu seni ilgilendirmez sen çok mu büyüksün? Hadi çok büyüksün, o kadar büyüksen böyle bir yorum yapmaman gerekir değil mi? Bu kadar meraklısın fotoğraf almaya, bi kendi fotoğrafını verebilirmisin çok merak ettim cidden
Saygılarımla..[DOUBLEPOST=1394462638,1394462488][/DOUBLEPOST]Bu arada @
Admicos alınmadan devam et yararlı videolar çekiyorsun Teorik Redstonecununda böyle bir şeyini görmüştüm izleyiciyi ilk defa gördüm baya hoşmuş.