bide bazılarında mcreator değişik oluyor bendede oluyor ve bitane var olmayan:Arkadaşlar yüklemeler uzun sürebiliyor fazla yükleme ayrıntısı bilmediğim için çok yardım edemiyorum. Web sitesini verdim biraz karıştırırsanız sorunlarınız çözülür sanırım![]()
ve mcreator çoğumuzda değişik yuh sana pylooooooooo yuhhhhhhhhhhhhhhh yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh (pylo ya 1000 sanal domates fırlatıraynen yardım edinnn
aha sağol kardeş çok sağol bende neden testing decompiled files hatası alıyorum merak ediyodum pylo.si ye bakıyodum o kadar ingilizcem yoktu azdı ve türkçe diline çevir diyodum google de yanlış çeviriyo ekmek e fırça diyoKonu Dışı=Emir abi modlu server öldü mü kaldı mı ? Noldu acaba ?
Konu içi=Testing Decompiled Files HATASI ALANLAR JDK 7 İNDIRSIN ! !
Arkadaşlar yüklemeler uzun sürebiliyor fazla yükleme ayrıntısı bilmediğim için çok yardım edemiyorum. Web sitesini verdim biraz karıştırırsanız sorunlarınız çözülür sanırım![]()
Beyler bende buraya kadar gelmiyor bile Forge indiriyor sonsuza kadar kalıyor resmen bir gece bilgi açık bıraktım 8 der okul gittim 4te evdeydim hala aynı yerdeydiyardım edin böyle kalıyor.![]()
Tam ayrıntıları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Bende yüklediğimden ormal bir şekilde açıldı uzun sürdü ancak sorun olmadı pek. Belki sdk falan istiyordur, internetten araştırın birazcık[DOUBLEPOST=1390692348,1390133651][/DOUBLEPOST]Beyler bende buraya kadar gelmiyor bile Forge indiriyor sonsuza kadar kalıyor resmen bir gece bilgi açık bıraktım 8 der okul gittim 4te evdeydim hala aynı yerdeydi
Konuştuğum kişi zaten aradabir007.![]()
Aynısı Bendede Var Bir BakınYahu '![DOUBLEPOST=1382483223,1382483025][/DOUBLEPOST]
Skypeden Ve Steamdan Yazışıyolar Bilmiyosan Burayi Terket
![]()