Basit Mod Yapımı (Mcreator)

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Dışı=Emir abi modlu server öldü mü kaldı mı ? Noldu acaba ?
Konu içi=Testing Decompiled Files HATASI ALANLAR JDK 7 İNDIRSIN ! !

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yüklemeler uzun sürebiliyor fazla yükleme ayrıntısı bilmediğim için çok yardım edemiyorum. Web sitesini verdim biraz karıştırırsanız sorunlarınız çözülür sanırım :)
bide bazılarında mcreator değişik oluyor bendede oluyor ve bitane var olmayan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1386863341,1386863279][/DOUBLEPOST]
aynen yardım edinnn
ve mcreator çoğumuzda değişik yuh sana pylooooooooo yuhhhhhhhhhhhhhhh yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh (pylo ya 1000 sanal domates fırlatır :D)[DOUBLEPOST=1386863490][/DOUBLEPOST]
Konu Dışı=Emir abi modlu server öldü mü kaldı mı ? Noldu acaba ?
Konu içi=Testing Decompiled Files HATASI ALANLAR JDK 7 İNDIRSIN ! !
aha sağol kardeş çok sağol bende neden testing decompiled files hatası alıyorum merak ediyodum pylo.si ye bakıyodum o kadar ingilizcem yoktu azdı ve türkçe diline çevir diyodum google de yanlış çeviriyo ekmek e fırça diyo :D sağol kardeş

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
biri bu şeyi bana özetleyebilirmi vınn var intimi aşırı harcıyor videolarda

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yüklemeler uzun sürebiliyor fazla yükleme ayrıntısı bilmediğim için çok yardım edemiyorum. Web sitesini verdim biraz karıştırırsanız sorunlarınız çözülür sanırım :)
yardım edin böyle kalıyor.
Beyler bende buraya kadar gelmiyor bile Forge indiriyor sonsuza kadar kalıyor resmen bir gece bilgi açık bıraktım 8 der okul gittim 4te evdeydim hala aynı yerdeydi

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler bende buraya kadar gelmiyor bile Forge indiriyor sonsuza kadar kalıyor resmen bir gece bilgi açık bıraktım 8 der okul gittim 4te evdeydim hala aynı yerdeydi
Tam ayrıntıları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Bende yüklediğimden ormal bir şekilde açıldı uzun sürdü ancak sorun olmadı pek. Belki sdk falan istiyordur, internetten araştırın birazcık[DOUBLEPOST=1390692348,1390133651][/DOUBLEPOST]

Aynısı Bendede Var Bir BakınYahu '![DOUBLEPOST=1382483223,1382483025][/DOUBLEPOST]
:D Skypeden Ve Steamdan Yazışıyolar Bilmiyosan Burayi Terket :D
Konuştuğum kişi zaten aradabir007. :D

buranos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Jdk7 'yi indirdim iki kez tıklıyorum olmuyor .sağ yapıp hem aç yaptım hemde yönetici olarak çalıştır yaptım olmadı.Sildim yükledim geri gene olmadı.Yani açılmıyor.Hata da vermiyor.

Yardım Ederseniz sevinirim