[BASİT][ÖNGÖSTERİM] TSC - Şifreli Kapılar

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sunucuyu bekle diyorum, başka da bir şey demiyorum.[DOUBLEPOST=1422196955,1422196905][/DOUBLEPOST]Hatta dur; kodu da atayım o kısmı:
Kod:
while {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturacak.mi.%player%} is 1:
                if {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%} is bigger than 15:
                    delete {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%}
                    send "&b15 saniye içinde kapıyı yerleştirmediğiniz için işlem iptal edildi!"
                    delete {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturacak.mi.%player%}
                else:
                    wait 1 seconds
                    add 1 to {tsc.darkrp.sergun26.durumlar.sifrelikapi.olusturma.suresi.%player%}
@Iskefiyeli18
Yahu, hala anlayamadın mı? Ben sana "Kodu yanlış yazmışsın" mı dedim? Videoda 10 saniye çıkmış diyorum anlamıyor musun? Videoyu yenile diyorum sana. Adam kalkmış kodu atıyor bana ya.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yahu, hala anlayamadın mı? Ben sana "Kodu yanlış yazmışsın" mı dedim? Videoda 10 saniye çıkmış diyorum anlamıyor musun? Videoyu yenile diyorum sana. Adam kalkmış kodu atıyor bana ya.
Ben de sana renderladığım program sorunlu diyorum anlamıyor musun? Yine aynısı olacak, aynı programı kullandığım sürece.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben de sana renderladığım program sorunlu diyorum anlamıyor musun? Yine aynısı olacak, aynı programı kullandığım sürece.
Ben mi anlatamıyorum? Bu video insanları yanıltır. 5 saniye eksik çıkmış. Programını falan değiştir bir şey yap. Böyle hatalı kaydediyor farkındaysan.

OnurMnts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız artık böyle şeyler oyuncular için hiç sorun değil. Çok rahat geçebilirler.
Bi phaze açarız qeyfimize baqarız Q:WE

OnurMnts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artik neredeyse her clientde bulunan hack. Şahsen ben bile kullanıyorum. [emoji12]

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OnurMnts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her türk serverinde 20 kisi onlineyse 15i hack ve neredeyse herkea bu phazeyi biliyor. Hepsine yetişebilecekmisin ? Bence kullanman gereksiz olur bu skripti. Bunun yerine bloklara sağ yiklayinca acilsin falan. Phazeyle çit, kapi ve tuzak kapisi gibi seylerden rahatlikla gecilebiliyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Her türk serverinde 20 kisi onlineyse 15i hack ve neredeyse herkea bu phazeyi biliyor. Hepsine yetişebilecekmisin ? Bence kullanman gereksiz olur bu skripti. Bunun yerine bloklara sağ yiklayinca acilsin falan. Phazeyle çit, kapi ve tuzak kapisi gibi seylerden rahatlikla gecilebiliyor.

Yetişirim kuzum, sen merak etme.

OnurMnts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç sanmıyorum. [emoji4]