Basit photoshop tekniği #1 | 1 Kelime 2 Font

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Diyelim ki bir başlık atacaksınız yada kendi isminizin yazdığı bir profil fotoğrafı yapacaksınız, ama sadece düz sadece bir fontla yazı yazacağınız zaman çıkan görüntünün pek içe sinmeyeceğini sizde biliyorsunuz işte bu teknik burada devreye giriyor, gerçi buna pek teknik denemez çünkü gerçekten basit hatta bilmeyen var mı diye şüphe ediyorum, neyse tekniğe geçelim dilerseniz.

Elinizde diyelim ki böyle hazırlanışı teknik kadar basit bir görsel var ve şimdi siyah olan bölgeye yazı ekleyeceksiniz.

İlk Adım : Bir kalın birde ince bir font indirin önerdiğim fontlar ; BigNoodleTitling, The Light Font.

İkinci Adım : İki fontu birleştirip yazmaya başlayın almak istediğim sonuç kısmen "FORUMGTR"

Sonuç : Görsel spoiler içinde
Eh, Sonuç idare eder ama pek bir boş kaldı altına bu şekilde küçük bir yazı ekleyelim.
Harflerin aralarında boşluk bırakma kısmı dışında hiçbir yerde sorun yaşamadığınızı düşünüyorum şimdi gelin nasıl boşluk bırakacağımıza bakalım.
Bonus adım 1 : Hemen stiller ve katmanlar panelinin yanında uzun bir panel olması lazım arayüzde oynamalar yapmadıysanız oradan "A" yazan kutucuğa tıklıyoruz. (sizde yoksa özel mesaj atabilirsiniz)
Bonus adım 2 : Açılan panelde "VA" simgesi olan bir kutu olacak ve muhtemelen oradaki değer sizde sıfırdır yazıyı düzenlerken "crtl a" ile yazıyı seçin ve oradaki değeri yükseltin harflerin aralarının genişlediğini göreceksiniz bunları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

NOT : Yazınızı yazdıktan sonra oradaki değeri tekrardan "0" yapmayı unutmayın yoksa her yazdığınız yazıda arada boşluk olur.

Çalışma dosyası =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İlgisini çekebileceğini düşündüğü kişi/kişiler : @YasirUS @Hüseyin09123

shotpoter2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna pek çalışma diyemiyorum ama benim için bir sorun yok. :/
yok estefirullah, rehber tarzında koyarız ozaman sorun yok.

Konunuzu Kendi Konumda Yayınladım,Kolay gelsin.Destekerlinizi Bekliyorum
https://forum.gamer.com.tr/konu/grafiker-portali.384728/

Admin Beyler senin konunu kendi konumda yayınlamama sert cıktılar dostum. Konuna Link(Referans) Verecem.İyi Calısma Olmus,Eline Sağlık.

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0