Kralimben
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi sizden bir kaç ricam olacak. "C" dili öğrencem yakında yavaş yavaş kendimi basit bir programlama programıyla (nasıl bi cümle olduysa
) mantığımı geliştirmek istiyorum. İlgilenenler olur ve yardımcı olurlarsa sevinirim. Çok bir şey beklemiyorum sadece tavsiyelerde bulunun ve basit fikirler verin onları yapmaya çalışacağım vaktim olduğu müddetçe. Çok istek gelirse yetiştiremem o yüzden yüklenmeyin 
Bir de bu tarz işlerle ilgilenenler vereceğim linkten programlama dili bilmeden rahatlıkla program yazabilirler
Ayrıca profilime de bakın. Çok gelişmiş olduğu söylenemez 
Üye olup hemen yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca diğer projelere de göz atabilirsiniz. Yardımcı olduysam teşekkürler, yardımcı olanlara da teşekkürler
Şimdi sizden bir kaç ricam olacak. "C" dili öğrencem yakında yavaş yavaş kendimi basit bir programlama programıyla (nasıl bi cümle olduysa
Bir de bu tarz işlerle ilgilenenler vereceğim linkten programlama dili bilmeden rahatlıkla program yazabilirler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Üye olup hemen yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca diğer projelere de göz atabilirsiniz. Yardımcı olduysam teşekkürler, yardımcı olanlara da teşekkürler