Basit programlama, fikir, ...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi sizden bir kaç ricam olacak. "C" dili öğrencem yakında yavaş yavaş kendimi basit bir programlama programıyla (nasıl bi cümle olduysa :D) mantığımı geliştirmek istiyorum. İlgilenenler olur ve yardımcı olurlarsa sevinirim. Çok bir şey beklemiyorum sadece tavsiyelerde bulunun ve basit fikirler verin onları yapmaya çalışacağım vaktim olduğu müddetçe. Çok istek gelirse yetiştiremem o yüzden yüklenmeyin :D
Bir de bu tarz işlerle ilgilenenler vereceğim linkten programlama dili bilmeden rahatlıkla program yazabilirler :) Ayrıca profilime de bakın. Çok gelişmiş olduğu söylenemez :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Üye olup hemen yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca diğer projelere de göz atabilirsiniz. Yardımcı olduysam teşekkürler, yardımcı olanlara da teşekkürler :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
C gereksiz kalıyor artık Cpp veya Csharp öğren faydana olur, tabi winpcap tutorialleri Cde yazılmış sana kalış ama c kullanma derim .-.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
C gereksiz kalıyor artık Cpp veya Csharp öğren faydana olur, tabi winpcap tutorialleri Cde yazılmış sana kalış ama c kullanma derim .-.
onu sadece c yazdım o yüzden başka bişeyler olabilir diye ve şuanda istediğim tek şey biraz kendimi geliştirmek programlama mantığı konusunda. kodlarını öğrenince işim kolay olsun isterim.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
siteyi inceledim projelere baktım ve çok basit şeyler var.Bunları dil bilmediğin halde bile daha doğrusu yeni başlamış birisi bile bu sacma siteyi kullanmadan yapabilir.Önerimde öyle yapman çünkü bu sitede projeni gelistiremezsin bile.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
siteyi inceledim projelere baktım ve çok basit şeyler var.Bunları dil bilmediğin halde bile daha doğrusu yeni başlamış birisi bile bu sacma siteyi kullanmadan yapabilir.Önerimde öyle yapman çünkü bu sitede projeni gelistiremezsin bile.
Benim amacım zaten işi pratikleştirmek orda proje yapmak değil. Demek istediğim kodlarla uğraşırken şöylemi iyi böylemi iyi diye düşünmeden en kolay şekilde kodlamak.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eger kendini gelistirmek istiyorsan arastira arastira bi otomasyon programi yap mesela otel otomasyonu (odalar fiyatlari kalan kisiler vs.) veri tabani isleeri ve c de kendini baya gelistirirsin 100 lerce kaynak var bu konularda kolay gelsin :)

Bence en iyi turkce kaynaklardan birisi
bi goz at :)

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
HTML, CSS, JS yazamayan ben varım. C yazan adam var. Helal olsun. Şu zamanlarda ufak tefek hataların olması gerçekten normal bir durum. Bunu geliştirmeye devam edersen, gelecekte güzel olanaklara sahip olabilirsin, malum bilgisayar, yazılımcılık vs. işler geleceğin işleri sayılır. Hobin haline getirirsen/getiriyorsan senden mutlusu olmaz kardeşim. :D