Çoğu kişinin yaptığı kemik tozuyla oluşan ağaçlardan nefret mi ediyorsun ? Pekala burada sana yardımcı olabileceğim bir şey var.Yeterince anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar.
Ağacımızın gövdesinin temellerini katlar halinde atıyoruz.
Dalları da aynı şekilde kat kat ekliyoruz ( belirli bir kurala göre yapmakta işinize yarayabilir örneğin 2 sağ 2 sol vb.)
Kök kısmını rastgele düz veya yanal olarak yapıyoruz (Zemine de koyabilirsiniz)
Gövde kısmını kalınlaştıralım (Dalları kalınlaştırmaya gerek duymadım isteyenler yapabilir)
Yaprakları dalların üstüne gelecek şekilde dizelim.
Karışık(benim tercihim) bir şekilde yaprakları rastgele dizebilirsiniz.Veya bu aşamada world edit kullanarak //replace 18 18,18,18,0 [Boşlukların az olmasını istiyorsan 18 i arttırabilirsiniz] şeklinde yapıyoruz.
NOT: İsteğe bağlı olarak sarkık yapraklar veya gövdeye düşen yapraklar eklenebilir.
İyi forumlar !
Ağacımızın gövdesinin temellerini katlar halinde atıyoruz.
Dalları da aynı şekilde kat kat ekliyoruz ( belirli bir kurala göre yapmakta işinize yarayabilir örneğin 2 sağ 2 sol vb.)
Kök kısmını rastgele düz veya yanal olarak yapıyoruz (Zemine de koyabilirsiniz)
Gövde kısmını kalınlaştıralım (Dalları kalınlaştırmaya gerek duymadım isteyenler yapabilir)
Yaprakları dalların üstüne gelecek şekilde dizelim.
Karışık(benim tercihim) bir şekilde yaprakları rastgele dizebilirsiniz.Veya bu aşamada world edit kullanarak //replace 18 18,18,18,0 [Boşlukların az olmasını istiyorsan 18 i arttırabilirsiniz] şeklinde yapıyoruz.
NOT: İsteğe bağlı olarak sarkık yapraklar veya gövdeye düşen yapraklar eklenebilir.

İyi forumlar !
Son düzenleme: