abdulbakidrs
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Hepinize merhaba arkadaşlar. Benim adım Abdulbaki. Birkaç aydır (yaklaşık yarım senedir) Bask adında iki adet bloğum var. Bu siteler sayesinde biraz ün kazandım. Bu yüzden haritama ve texture packime bu adı vermek istedim. Bask City haritası tamamen yaz tatilinde canım sıkıldıkça birçok şey tasarladığım bir haritadır. Şuanlık demo sürümünü yayınlıyorum. Eğer istek gelirse devamınıda yayınlarım. Canım sıkıldıkça haritayı tasarlayıp kendimce kodladığım haritada redstone ile ilgili birçok şey bulunduğundan dolayı haritayı oynarken başladığınız kuledeki "Harita Bilgilerine Git?" butonuna basmanızı ve oradaki bölgeden ayarlarınızı yaptırmanızı tavsiye ederim. Oyuna başlamadan önceki ilk kuleyi iyice bir gezip haritama tepeden bir görünüş yapabilirsiniz. Haritamda dediğim gibi birçok redstone devresi var. Dünya düz bir dünya olduğu için bu devreleri yerin 3 kat altına gizlemem gerekti. Lütfen mapi oynarken kazı yapacaksanız buna göre dikkat ederek kazı yapın. En ufak bir hata bile mapin gidişatını bozabilir. Buna pek gidişatta denemez. Open world oyunlarda olduğu gibi haritayı keşfedip sıkıldıktan sonra devamının gelmesini isteyeceğiniz bir harita bu.
Unutmadan söylemek isterim. Bu haritayı internet bağlantımın olmadığı zamanlarda (optifine hariç) hiçbir yardımcı mod (world edit gibi) kullanmadım. Tamamen el emeği göz nuru bir harita yaptım. Emeğe birazcık saygınız varsa yorumlarınızı esirgemeyin.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:
HARİTA VE TEXTURE PACKİN SÜRÜMÜ 1.8.3'dür
İNDİRME LİNKLERİ:
VİRÜS TOTAL:
+
Unutmadan söylemek isterim. Bu haritayı internet bağlantımın olmadığı zamanlarda (optifine hariç) hiçbir yardımcı mod (world edit gibi) kullanmadım. Tamamen el emeği göz nuru bir harita yaptım. Emeğe birazcık saygınız varsa yorumlarınızı esirgemeyin.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:
HARİTA VE TEXTURE PACKİN SÜRÜMÜ 1.8.3'dür
İNDİRME LİNKLERİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
VİRÜS TOTAL:
+
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: