baska bad login cozumu varmi

minecraftçısorunyaşıo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar bad login hatasini herkes almıştır işte bende onlardan biriyim.peki bunun başka bir cozumu varmi.(online mod=false onu bilioz o kadar mal değiliz)arkadaslar ben tum konulara baktim ama duzgun cvp yok herkes onlinemodu kapat dio .eger sizin cozumunuz varsa paylasabilirmisiniz tessekurler oyuncu:Golli

AxeLock

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bad Login hatasını sadece premiumu olmayanlar alabilir. Kişi minecraftı satın aldıysa yani premiumsa bu hatayı almaz.Yani burada premiumlulara ayrıcalıklar var.
Bu hatanın bence iki farklı çözümü vardır;

1. Server dosyasından online modu = false yapacaksın.

2. Minecraft'ı satın alacaksın.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

minecraftçısorunyaşıo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorunu buldum beylerrrrrrr şu kodu:java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
kullanın beyler dosyada online modu false yapmasanız bile bişi olmzz[DOUBLEPOST=1370109770,1370109154][/DOUBLEPOST]salakmısınız size yardım ediyorum saçma demişsiniz malmısınz

Arda Güneş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bad Loginin 1 Çözümü Vardir Oda Online Yapmaktir Neden Olmuyor Diyorsan Sen Anlatayım Resimli.Acemice Oldu Kusura Bakma.
Klasore Gir.

1.jpg

Özellikleri Seç
2.jpg

İlk Önce Değiştire Tkla Sonra Not Defterini Seç Sonra Tamam A Tkla

3.jpg

Uygulaya Tklayip Ardindan Tamam A Tklayin
4.jpg

Sonra Server.properties in İcine Girip Online Modu:False Yapin Ve Servere Serverinize Girebilirsinz Artk..
5.jpg

Acemice Cektim Falan Özür Dilerim İnşallah Yardimci Olmuşumdur Çünkü Bendede Bu Hatayi Veriyordu Böyle Düzelttim