Başka makineye lobi nasıl açılır?

gel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben lobi sunucumu başka bir makineye kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Birde bu mantıklı bir şey mi olur bunuda belirtirseniz sevinirim. Benim düşüncem saldırılardan veya aksi durumlarda lobinin kurulu olduğu makine sorun yaşar ve diğer sunucular etkilenmez.
 

AldenSH

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
53
Saldırı dediğin olay bot ise, Bungecord makinene spam ile mesaj düşeceği için tüm sunucularında ping olacaktır. Fakat sadece lobi sunucusu çöker.

Sunucumda lag oluyor o yüzden alıyorum diyorsan Bungeecordu başka makineye alıp lobi ile diğer oyunlarını bir makinede tutabilirsin.

Saldırı için değiştiriyorum diyorsan Centos makineye geçmeni öneririm. Bot için kesin çözüm her zaman linux {düşüncem}. Ama windows da kalmak istiyorsan önereceğim bot saldırı engelleme plugini;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.


Ddos saldırısı aldığından bahsediyorsan bungee makineni OVH makineye geçirmen gerekiyor.
 
Üst