Başlık bulamadım :D

Pingu90955

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abicim n'aptın?! :D Işıklandırma süper ama çatının yan taraflarında dik duran boş üçgen duvarlar olmasa daha hoş olurmuş.Sevdim. :) Shader kullanıyor musun?

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çatının kötü olduğunu biliyorum ama daha ilk build denemem olduğu için böyle oldu şimdi bi otel yapımındayım onu göstereyim umarım beğenirsiniz[DOUBLEPOST=1394813388,1394813286][/DOUBLEPOST]
Abicim n'aptın?! :D Işıklandırma süper ama çatının yan taraflarında dik duran boş üçgen duvarlar olmasa daha hoş olurmuş.Sevdim. :) Shader kullanıyor musun?

Shader galiba yardımcı gibi bir şey ama tam olarak ne olduğunu yazarsan çünkü öyle şeylerle pek alakam yoktur bu zamana kadar hep survival oynadım ve yeniyim creativede (galiba shader creative ile ilgili ) ama bir kaç sefer konu paylaşmışlığım var :) yorumun için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1394813420][/DOUBLEPOST]
Özel bir şey yok. Detayı olmayan bir bina [ 10 dk da yapılıır ] beğenmedim :(
zaten 10 dk falan sürdü yapımı :D :D

Pingu90955

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çatının kötü olduğunu biliyorum ama daha ilk build denemem olduğu için böyle oldu şimdi bi otel yapımındayım onu göstereyim umarım beğenirsiniz[DOUBLEPOST=1394813388,1394813286][/DOUBLEPOST]

Shader galiba yardımcı gibi bir şey ama tam olarak ne olduğunu yazarsan çünkü öyle şeylerle pek alakam yoktur bu zamana kadar hep survival oynadım ve yeniyim creativede (galiba shader creative ile ilgili ) ama bir kaç sefer konu paylaşmışlığım var :) yorumun için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1394813420][/DOUBLEPOST]
zaten 10 dk falan sürdü yapımı :D :D
Shader görüntüyü değiştiren bir şey.Sanırım kullanmadın.Seninle oynayalım mı?

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Shader görüntüyü değiştiren bir şey.Sanırım kullanmadın.Seninle oynayalım mı?
olur hamachi açmayı biliyorsan oynayalım skype vereyim istersen[DOUBLEPOST=1394813904,1394813821][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar o camlı yer neresi diye sorarsanız o evin içindeki redstone devresini çalıştırıyor :D