Başlıklara Düzen Getirilmesini Talep Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Talebim şudur;
Yeni açılmış konulara her baktığımda, "ACİL YARDIM", "İÇERİ GİRİN", "BUYRUN", tarzı mesajlar görüyorum. Ne olur ne olmaz, bir uğrayayım diye konuya dalarken ise "Skript Yardım" konusuyla karşı karşıya geliyorum. En azından bir kaç arkadaş gibi "Skript Yardım", veya "Skript Çözemediğim Hata" gibisinden başlıklar açılsa Skript kullanmayan insanların vaktinden yenmez.

Özetle;
Konuyu açan insan, başlıkta; ne istediğini veya amacını belirtmeli bence. Böylelikle yararlı bir şeyler bulabileceğimi sandığım, aslında hiçbir fikrim olmadığı bir konuya dalmam. Misal "İçeri buyrun", "ACİL YARDIM", yerine "Skript Yardım", "Donanım Yardım" gibi gibi.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başlıkta o tür kelimeler içeren konular için çok katı bir spam filtresi güzel olabilir
Bir nevi shadowban olayı gibi konu sadece açan kişiye var olarak gözükücek

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Normalde zaten kurallara aykırı olmalı bu şey. Acil, Bilen girsin de neyi bilen?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Veya daha mantıklı olarak, "Forum Yardım" bölümündeki gibi konuların başına bir tag konulabilir. Böylece konunun yanlış yere açılıp açılmadığı sorunu da daha kolay anlaşılabilir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarımız hiçbir araştırma yapmadan buraya gelip "YARDIM LÜTFEN AİCLLLL YARDIIM ACİL LÜTFEN YARDIM" başlıklı konular açıp işte npc koyamadım yada ne bileyim şu dünyada böyle itemlerim olsun o dünyada aynı itemler olmasın vs vs diye sürekli ama sürekli aynı konular açılıyor. Hem aynı şeyler isteniyor, hemde sürekli araştırılmadan gelip açılıyor.
_________
Forumun şu anki halinin %90 ı böyle. Sürekli yardım konusu bide sadece " YARDIM YARDIM" yazıyorlar bi giriyosun karşına script , plugin konusu.
Anlamıyorum ya.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üyeleri yaşlarına göre değerlendirmeyiniz, ayırmayınız lütfen.
O tür konuları açanlar zaten 12 yaş altı insanlar çoğunlukla bunu normal karşılaman gerekir ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarımız hiçbir araştırma yapmadan buraya gelip "YARDIM LÜTFEN AİCLLLL YARDIIM ACİL LÜTFEN YARDIM" başlıklı konular açıp işte npc koyamadım yada ne bileyim şu dünyada böyle itemlerim olsun o dünyada aynı itemler olmasın vs vs diye sürekli ama sürekli aynı konular açılıyor. Hem aynı şeyler isteniyor, hemde sürekli araştırılmadan gelip açılıyor.
_________
Forumun şu anki halinin %90 ı böyle. Sürekli yardım konusu bide sadece " YARDIM YARDIM" yazıyorlar bi giriyosun karşına script , plugin konusu.
Anlamıyorum ya.
Bak aklıma yine bir şey geldi. İnsanlar "YARDIM YARDIM" isimli konular açınca diğerleri bulamayabilir. ("Ölünce item düşsün" araştırmasını "YARDIM" yazarak arayan biri görmedim ben :/)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak aklıma yine bir şey geldi. İnsanlar "YARDIM YARDIM" isimli konular açınca diğerleri bulamayabilir. ("Ölünce item düşsün" araştırmasını "YARDIM" yazarak arayan biri görmedim ben :/)
Ben herkes aynı şeyi yapıyor demedim yazı da.
Orda yazdıklarım sadece bir örnek zaten. Ona benzer şeyler yapılıyor. Tabii ki araştırıp bulamayan insanlar gelip burda konu açabilir ona bir şey demiyorum ben, ya da direk hiç araştırma yapmak istemezsin anlarım direk buraya konu açmak istersin tamam o da sıkıntı değil. Ama insan yani başlığa sadece "ACİLL YARDIM İÇERİ" gibi başlıklar yazıp başlıkta bilgi vermeyenlere diyorum ben bu yazdıklarımı. Adam skripti nereye atacağın bilmiyor örneğin(Mesela!), Başlığa yazıyor "ACİL İÇERİ GİRİN YARDIM HELP HELP" yazıyor. Diyorsun ki yardım edeyim bir de bakıyorsun skript konusu,plugin konusu. Yani insan biraz düşünür başlığa yazar, "Skript Yardım" veya işte "Plugin hakkında bir sorum var" vs vs. Yapan yok demiyorum tabii ki Başlığı düzgün kullanıp yardım isteyenlerde var ama başlığı düzgün kullanmayan inasn sayısı daha fazla.
__
Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
"ACİL YARDIM", "İÇERİ GİRİN", "BUYRUN"
Bu tarz konu başlıklarıyla karşılaştığınızda rapor edebilirsiniz, bu tarz başlıklar kesinlikle yasaktır.

• "Yardım", "acil", "içeri girin" tarzında ifadelerden oluşan konu başlıkları yasaktır

Başlıkta o tür kelimeler içeren konular için çok katı bir spam filtresi güzel olabilir
Bir nevi shadowban olayı gibi konu sadece açan kişiye var olarak gözükücek
Konuyla ilgili görüş öneriniz değerlendirilecektir.

Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...