BasraNW ve AmiralNW İle İlgili

GökdenizKurman

YASAKLANDI
Mesajlar
159
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
160
Ruh hali
Öncelikle merhaba. Bugün bir olay yaşadık ve gerçekten bazı insanların 'gerçek' yüzünü gördük. Size kısaca şu şekilde özetleyeyim;

Sunucuyu 13.10.2020 19:07'de kapatma duyurusu geçiyoruz ve sunucuyu kapatıyoruz.
1602639583977.png


Ardından ''Jweinz'' nickli aldığımız yetkili bizlere geliyor ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu açık bir şekilde gösteriyor.

1602639596895.png


Bu dediklerinden sonra beni engelliyor ve kendi sunucusunu açıyor ve bizim Discordumuza ait, kendi hiyerarşimizi çalıp kendi sunucusuna ekliyor. Ayrıca bir sürü Discord kanalı ve şeyleri çalıyor.

Bize ait olan hiyerarşi;

1602639664913.png

Bu ise onlara ait olan aşağıdaki yani.

1602639675217.png


Üstte gördüğünüz resimde ki alım-kabul-red de bize ait bir sistemdi onu da kopyalamış arkadaş bizde olan sistem;

1602639724816.png


Aynı şekilde bizde bulunan gelişmeler kısmını da kopyalamışlar.

Bu kopyaladıkları

1602639741182.png


Daha çok bizde olan başvuru-red-onay kanalımıza aşırı benziyor hatta tıpkı aynısı diyebiliriz fakat buradan da bir kopyalama yapmışlar.


1602639789629.png


Üstteki ile diğer resim bizden esinlenerek yapılmış fakat bizlere hiçbir şey sorulmadı ki sorsalardı seve seve izin verirdik. Bunları geçiyorum çünkü bunlar diğer kısımlar Discord rollerini vs. tamamen çalmışlar zaten.


Jweinz adlı şahıs BasraNW ve AmiralNW'nin Kurucu ortaklarındandır ve gerçek yüzü de ortadadır, okuyan herkese teşekkür ediyorum ve iyi geceler diliyorum.
 


Ekli dosyalar

  • 1602639711056.png
    1602639711056.png
    181.5 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:

Ahmet50042

Sabret ve Devam et
Mesajlar
82
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
42
Puanları
150
daha kendi discord sunucularını oluşturamazken nasıl bir minecraft serveri yapmayı düşünüyorlar fazla yaşamazlar
 

YeQiu

Taş Madencisi
Mesajlar
88
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Puanları
90
Ruh hali
Forumda bu tarz oyunlar fazla yaşanmaya başladı sanki. Geçen de birisi MuzCraft'ın menülerini falan çalmıştı. Halbuki sunucu sahiplerinin büyük kısmı esinlenmek istiyoruz bakabilir miyiz? Şekline sorulsa izin verecektir. Emek hırsızlığı yapmayın arkadaşlar. Alt tarafı bir hiyerarşi oluşturacaklar ben daha ciddi bir sunucu açmadım ama kafamda 10 dakikada yetkileri ile birlikte bir sistem oluştururum üşenmeyin oluşturun çalmaya gerek yok.
 

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Türkiyede ne güzelki?
(Biraz uzun ve biraz konuyla alakasız. Fakat senin konuya sonlarda gelicez)
Ülkemi normalde gerçekten seven birisiyim. -Dim desem daha doğru olur. şu an milletimiz eskisi gibi deyil... Eskiden dışarı çıkar... çok rahat dostluklar elde edebilirdin. şu an bir arkadaşlık elde etmeyi denesen seni deli sanıcaklar.
Hadi dönelim eski oyunlarımıza... Eskiden WolfTeam vb oynardık... Hiçkimse küfür etmezdi... herkes iyi oynuyorsun be reis gibi tatlı şeylerle geçerdi. Sportmenlik asla bozulmazdı. Max edilen şey "Ya kardeşim sizin gibi takım yok böyle ya" gibi birşeydi.
Küfür minimum denicek kadardı. herkes birbirinin kardeşi gibiydi...
Tam olarak noldu bilmiyorum... Birden deyişikler olmaya başladı... Küçüklerimiz... bizler deyiştik. Osmanlı eskiden misafirpeverlik varmış... Şimdi ise misafirimiz hakkında bile kötü şeyler düşünüyoruz.
Küçüklerimiz yaşı yetmeyen oyunlara girip küfrediyor,Trollüyor,feedliyor... her pisliği yapıyor.
Büyüklerimiz sportmenliğe uygun ve karşı tarafı rahatsız etmemek yerine... Daha çok oyunda meta olarak adlandırılan şeyleri kullanıyor.
Eskiden 1.7 TL = 1 $ diyince ekonomi batmış diyoruz... Fakat daha kötüsüne gidiyoruz.
Yani ülkemiz deyişti. Eskilikler yok artık.
(Senin yer) Kim bilir... Çocuğun teki almıştır onu. Tamam farklısını yap... Ama tıpa tıp aynısına kadar şey yaparsan o zaman sorundur. Ne diyim. Millete... emeğe saygı kalmadı. Et küfürü nereye kadar? Şikayet de edemezsin... "Discorddaki yaptığım sunucunun aynısını yapmış" desende hakım,Savcı,Polis ler bile "Bu nediyor ya?" deyip geçer.
Ortada pek bir şey yok. Yani ne diyim. Hiçbirşey yapamazsın bu konuda. Yani diyeceğim tek şey geçmiş olsun. Emeğin çalındı fakat buna bir şey yapamazsın. Yardım bulman imkansız.
Şimdi ya unutmaya bak... Yada bunlardan çok daha iyi bi sunucu yapmaya bak. Sunucu içersinde ne bileyim ddos falan at... Yani türküz herkes birbirine can sıkıntısına bot atıyor. Daha sonra karşı tarafa sövüyorlar niye atıyorsun diye... Kendileri hatayı yapıyorlar...
Neyse konuyu uzattım. Saçmaladıkça saçmaladım. Burda adaleti bulamazsın. Hiçbiryerde bulamazsın.. Bırak bu işi :(
 

Üst