Baştan Sona Website Programlama #2: Temel Mantık

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, video düzenimi değiştirdim. Facecam'i tekrar kaldırıp onun yerine farklı taktikler vs. :D. Bunun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Aksi belirtilirse tekrar eski düz screen-record tipime dönebilirim.

Bu seri de devam etmem istenilen bir seri, bir tane de bundan çekeyim dedim. React için de video neredeyse hazır.

n3pixmm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel hoş fakat bence ilk önce, internet'in nasıl çalıştığından, web tarayıcılardan, web sitelerin nasıl çalıştığından, protokollerden, iletişim kurulumundan, ağ teorisinden biraz bahsederek web programlamaya giriş yapmanı önerirdim fakat biraz geç kalmış :)

dikodoksit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel hoş fakat bence ilk önce, internet'in nasıl çalıştığından, web tarayıcılardan, web sitelerin nasıl çalıştığından, protokollerden, iletişim kurulumundan, ağ teorisinden biraz bahsederek web programlamaya giriş yapmanı önerirdim fakat biraz geç kalmış :)
Hacı baştan sona site olduğundan ötürü hikaye kısmına pek girmek istemedim ya :D, teşekkür ederim yine :D

n3pixmm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hacı baştan sona site olduğundan ötürü hikaye kısmına pek girmek istemedim ya :D, teşekkür ederim yine :D
Hikaye değilde teori ve mantık diyelim :p
Örneğin, en köütüsünden HTTP Protokolünün nasıl çalıştığından bahsetmen, Bir protokolün ne olduğunundan bahsetmen, web sitelerde internetin rolunden vs. bahsetmen ileride gerçekten çok derin projelere başladığında çok işine yarayacak bilgiler. şu an HTML yazarken tabi istemciymiş sunucuymuş heh diyor insan ama ileri seviye programlamada, data mining de yahut da web mining de çok işe yarar bunlar :)