.bat Hakkında [çözene Adminlik]

xXSilentMythXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım her forma baktım bulamadım. geçen gün swmi rahat rahat açıp kapatabiliyordum. ama bugün .bat açınca "C:\user\acer\sytescraft server \server.bat windows tarafından blunamadı. ismi doğru yazdığınızı kontrol edin diyo . ne yapsam nafile. Yardım bekliyorum . bu site yöneticileri de cevap yazsın.

Hyperions

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dosyalarını virüs programın tehlikeli zannedip silmiş olabilir ama kesin demiyorum sadece OLABİLİR

_Godofwar_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dosyalarını virüs programın tehlikeli zannedip silmiş olabilir ama kesin demiyorum sadece OLABİLİR
aynı sorun bende vardı sw ayarlarına gir orda hayvanları false yap sw ac kapa sonra ture yap
bunda da olmasa canavarları kapat aç çünkü sw kendi hayvan yaratıyo ben oyle yaptım girdim sw ye 90 80 tane koyun ınek vardı
(bu arada yalnız yarasada deil zombide de oluyor o zaman canavarı ac kapa)

xXSilentMythXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bende vardı sw ayarlarına gir orda hayvanları false yap sw ac kapa sonra ture yap
bunda da olmasa canavarları kapat aç çünkü sw kendi hayvan yaratıyo ben oyle yaptım girdim sw ye 90 80 tane koyun ınek vardı
(bu arada yalnız yarasada deil zombide de oluyor o zaman canavarı ac kapa)
Kardeş sağol ama .bat windows tarfından bulunamıyo ama neyse ben çözdüm işi bilgisayarımı sistem araçlarından çalışan güne geri aldım. artık çalışıyor.