Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
server aslında resimlerdeki gibi dğeil alakası bile yok editlenmemiş bir plugin paketi koymuşlar üstüne üstlük panelleri bir başkasında yani 3 kişi panelde var ancak bunlar sadece 2 tanesini biliyor ve sunucudaki her şey çalıntı colories serverinin pl paketini editlemeden direkt olarak koymuşlar ve adminleri 12 yaşında birisi moderatör 9 yaşında yani kurucusu bile en fazla 13 dür dedim ve gerçekten 13 çıktı 13 yaşında birinin kurduğu serverden ne beklersiniz ki? Benimkide sorun değil mi? Aslında sunucunun tek bir amacı var o da para kazanmak ban yedim ban atmasaydınız vip alırdım dedim. Adamlar banı kaldırdı hatta bana önden 3 günlük mvip+ verdi yani 13 yaşındak birisi bunu yapabiliyor. son olarak sunucu hiç güzel değil paneli çalıntı ikide bir değiştiriyorlar survivaldı skyblock yaptılar skyblocktu faction yaptılar yarın ise pluginsiz oynamayı düşünüyorlarmış. CİDDEN KOMİKSİNİZ
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.