• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

batihost bayramda 500 TL kredi dağıtıyor.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

herkese selam,

batihost bayram hediyesi olarak 500 TL kredi dağıtıyor, yapmanız gereken
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
discord
sunucumuza gelmek.
çekilişler arefe günü akşamı başlayacak ve bayramın birinci günü akşamı bitecek. Gelin ve çekilişlere tepki verin.

1 kişiye 100 TL, 4 kişiye 50 TL ve 10 kişiye 20 TL, herkes tüm çekilişlere katılabilir. belkide birden fazla kredi hediyesi çıkabilir. :)

cıs tak cıs tak, burda reklam single'ı var.
size de çıkabilir, şansınızı deneyin :)

Son düzenleme:

Cylex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çekilişlere katılırsak ama bayramda discord üzerinde aktif olmazsak sorun çıkar mı?Çekiliş bize çıkarsa hakkımızı kaybetmek gibi.

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzel bi etkinlik . Şimdiden kazananları tebrik ederim herkese şans dilerim

:reuben:

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Oradaki 500 tl'yi gelen herkese 500 tl olarak anladım isterseniz düzeltin yoksa tepki çekebilirsiniz(belki de ben yanlış anladığımı yanlış anlamışımdır), sonra forum vahşi batıya dönüyor :(

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Erkan abi harikasnın yine güzel bir etkinlik geçen etkinlikte 100 TL kazanmıştım ahhaha bakalım bundada bişeyler alabiliriz discord engelimiz kalkarsa tabii ki