• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Hakkında Bir Kaç Soru ?

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar ;
Batıhosttu kullanan arkadaşlarıma ve batıhost a sorum sormak istiyorum.
1 . sorum Öncelikle Serverimi Diğer Ay Batıhosta Geçirmeyi Düşünüyorum 3gblik Paket
o paketi kullanan arkadaşlarda lag sorunu varmı acaba ?
2. sorum ininal geçiyomu geçiyosa nasıl para yatıracaz ?
3.sorum tc kimlik numaramızı vermek güvenlimi ?

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Lag sorunu göreceli bir sorun, sorunu lag sorunu "var mı" diye değil de sorun olduğunda çözüm bulabiliyor muyum diye sormalısın. 3gb sunucu aldığında sorun olmayacaktır ama sunucuna 50 kişi geldiğinde, sen pluginlere abandığında, haritan kocaman olduğunda sen bunu farkedip, abi 2 kişilik bir aile idik, 5 kişi olduk, artık kulube'den bir apartman dairesine taşınmalıyız diyebilecekmisin, yoksa adını vermek istemediğim bazı sunucular gibi 6gb sunucu alıp, oyuna 80 kişi sokup, authme db sini şişirip, view distance yi 100 yapıp, yerdeki çöpleri temizlemeyip, mob ve entity sayısını azaltmayıp abi lag var gel çöz mü diyeceksin.

2. ininal geçiyor, normal kredi kartı gibi kullanabilirsin.

3. TC Kimlik doğrulama kontrolünü kaldırdık.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Lag sorunu göreceli bir sorun, sorunu lag sorunu "var mı" diye değil de sorun olduğunda çözüm bulabiliyor muyum diye sormalısın. 3gb sunucu aldığında sorun olmayacaktır ama sunucuna 50 kişi geldiğinde, sen pluginlere abandığında, haritan kocaman olduğunda sen bunu farkedip, abi 2 kişilik bir aile idik, 5 kişi olduk, artık kulube'den bir apartman dairesine taşınmalıyız diyebilecekmisin, yoksa adını vermek istemediğim bazı sunucular gibi 6gb sunucu alıp, oyuna 80 kişi sokup, authme db sini şişirip, view distance yi 100 yapıp, yerdeki çöpleri temizlemeyip, mob ve entity sayısını azaltmayıp abi lag var gel çöz mü diyeceksin.

öncelikle teşekkür ederim;
Serverimiz zaten 50 kişi olursa bir üst pakete geçirir ve gereksiz pluginleri sileriz ki zanledmiyorum serverimin o kadar kişi olacağını :) .İninal geçtiğine göre tekrar bi sorum var ininaldan direk 45 tl mi alıyorsunuz yoksa ek bi ücret varmı ?

şimdi kayıt olmak için girdiğimde tc kimlik no yeri hala duruyor acaba doldurmasakta kayıt olabiliyormuyuz ?

hesabı kurdum size güveniyorum batıhost :)