Batihost hakkında .

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu konu bir şikayet değil
Merak konusudur . Saat 12'de attığımız tickete neden 5 saat sonra cevap veriliyor ? Üstelik mesai saatlerinin içinde . Minecraft sunucusu kiraliyoruz , parayı veriyoruz 8 saat oldu hala kurulum yapılmadı ama sözde şöyle "Hafta içi 12-6 arası kurulumlar yapilir " bugün kurulum yapılmadı ben şimdi yarını mi bekleyeceğim ? Batihost gibi bir öncü firmaya inanın yakışmıyor .

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
valla konuyu görünce acaip korktum hemen kurdum verdim :)

not olarak foruma konu açarım deseydin hemen verirdik recep.

şaka bir yana büyük firma değiliz.

Büyük firma olunca havalaniyor, ticket lara artis artis cevaplar veriyorlar bu bizi -beni- çok korkutuyor.

bu hafta bizim hem ceo, hem keo hem ieo hemde seo görevini üstlenen ben, aile ziyareti için sivas a geldim. Kurulumlar bu yüzden gecikiyor biraz. bugün ise sen sipariş verdikten sonra yurtdışı erişim problemi yaşadık. ceo teo terimlerini komiklik olsun diye yazdim. Anlamlı değiller. :)

Malesef kurulum yapma yetkisi olan 2 arkadaşa googlewari bir serbestlik verdiğimiz için pek sallamıyorlar bu aralar. Sıcaklığın etkisi var sanırım.

kurulumlar gecikiyor ama gün kaybınız olmuyor kurarken 1 2 gün ekliyoruz.

neyse baya yazdım. sıkmadan sonuçlandırmak isterim.

sunucunuz bu mesajı yazmadan 1 saat önce kuruldu ve teslim edildi.

başarılar diliyoruz.

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Süresinde değilim usta , dediğim gibi şikayet değil merak konusudur . Türkiyede firmanızın üstünlüğünü az çok biliyor herkes , bana göre şahsi fikrim piyasanın en iyisi sizsiniz . her ne kadar 31 gün makine süresi versenizde (!) :alkış:

GorkemFx

>Play.minetix.com<
En iyi cevaplar
0
Batihost En İyi İlgilenmeleri Ayrı Güzel Diğer Hostinglerden Daha Hızlı Cevap Veriyorlar İyi Günler