• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Batihost hakkında .

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu konu bir şikayet değil
Merak konusudur . Saat 12'de attığımız tickete neden 5 saat sonra cevap veriliyor ? Üstelik mesai saatlerinin içinde . Minecraft sunucusu kiraliyoruz , parayı veriyoruz 8 saat oldu hala kurulum yapılmadı ama sözde şöyle "Hafta içi 12-6 arası kurulumlar yapilir " bugün kurulum yapılmadı ben şimdi yarını mi bekleyeceğim ? Batihost gibi bir öncü firmaya inanın yakışmıyor .

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla konuyu görünce acaip korktum hemen kurdum verdim :)

not olarak foruma konu açarım deseydin hemen verirdik recep.

şaka bir yana büyük firma değiliz.

Büyük firma olunca havalaniyor, ticket lara artis artis cevaplar veriyorlar bu bizi -beni- çok korkutuyor.

bu hafta bizim hem ceo, hem keo hem ieo hemde seo görevini üstlenen ben, aile ziyareti için sivas a geldim. Kurulumlar bu yüzden gecikiyor biraz. bugün ise sen sipariş verdikten sonra yurtdışı erişim problemi yaşadık. ceo teo terimlerini komiklik olsun diye yazdim. Anlamlı değiller. :)

Malesef kurulum yapma yetkisi olan 2 arkadaşa googlewari bir serbestlik verdiğimiz için pek sallamıyorlar bu aralar. Sıcaklığın etkisi var sanırım.

kurulumlar gecikiyor ama gün kaybınız olmuyor kurarken 1 2 gün ekliyoruz.

neyse baya yazdım. sıkmadan sonuçlandırmak isterim.

sunucunuz bu mesajı yazmadan 1 saat önce kuruldu ve teslim edildi.

başarılar diliyoruz.

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun Süresinde değilim usta , dediğim gibi şikayet değil merak konusudur . Türkiyede firmanızın üstünlüğünü az çok biliyor herkes , bana göre şahsi fikrim piyasanın en iyisi sizsiniz . her ne kadar 31 gün makine süresi versenizde (!) :alkış:

GorkemFx

>Play.minetix.com<
En iyi cevaplar
0
Batihost En İyi İlgilenmeleri Ayrı Güzel Diğer Hostinglerden Daha Hızlı Cevap Veriyorlar İyi Günler