• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Batihost her hafta 4gb bedava makine çekilişi hakkında?

KadirSpecial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çekilişler başladı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ilk çekiliş 13 Ekim saat akşam 22.00 de

Bundan sonraki tüm haftalarda çekiliş düzenleyerek Bedava 4GB Minecraft Server dağıtıyoruz, Çekiliş 'e katılma linki Pazartesi, Salı günü müşteri paneliniz de belirecek, herkes çekilişte kazanana kadar katılabilir, her cumartesi bizim takım kazananı şeffaf bir şekilde belirleyip duyuracak.

Sizce batihostun yeni kampanyası nasıl olmuş?

Son düzenleme:

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
güzel kampanya böylece sunucu açmak isteyip yeterli maddi birikimi bulamayanlara bir fırsat .
(60tl çokmu demeyin kimileri var ekmeğe muhtaç BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN HER HALİMİZE ! )

iMunTu

Battis
En iyi cevaplar
0
Inşallah,
Çok kaliteli bir projesi olan ama maddi durumu olmayan bir kişiye gider. Bu projeylede vip satar ve sunucuyu her ay uzatır. Türkiye'nin sunucuları bir kat daha güzelleşir.

Yasuoo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel kampanya bence diğer firmalara göre daha çok anlayışlı bir firma bana göre :)

KadirSpecial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdiden 3 kişi çekilişi kazandı ve makinelerini aldı bile :)
  • 13 Ekim 2018 kazanan Epic Army (Barış Bolat)
  • 20 Ekim 2018 kazanan Yiğit Altay
  • 27 Ekim 2018 kazanan Burak Umut Şimşek

Yasuoo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BatıHost sağladığı 27 Ekim 2018 tarihinde yapılan 4 GB çekilişini ben kazandım eğer sizlerde kazanmak istiyor iseniz sakın kaçırmayın :)

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başımıza gelecek en iyi çekilişlerden birisi. Sonradan farketmiş olsam da hala devamlılığının olması mutlu ediyor.