BATIHOST * Kalite * Özel Pluginler * Sanal Market * Alımlar

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
download.jpg

ActuallyCraft
Bir skyblock efsanesi.....

------------------------------------------

Merhaba!
Ben, ActuallyCraft'ın kurucusu Orisper.
Bir skyblock sunucusu kurmaya karar verdim, ve kurdum.
Pluginler, mapler hazır fakat olgun yetkililerimiz yok?!?!
Bunun için alım yapmaya karar verdik.
Şartlarımız, çok basit.
+15, mikrafon, ve olgunluk.
Olgunluk derken, oyunda diğer yetkililere, kurucuya vs. "KNK" gibi samimi sözler kullanmayacak, işinde profesyonel olacak, seçeceği bölüm hakkında 1 tane olsun eksiği olmayacak yetkililer arıyoruz.Yani kısaca ciddi bir sunucu olacağız.

------------------------------------------

Alımlarımız

*1 Tane Admin ->
Ad :
Soyad :
Seçtiğin bölüm hakkında 5 adet bilgi :
Maddi destek verebilirmisin? :

*1 Tane Moderatör ->
Ad :
Soyad :
Diyelim bir oyuncu sizden eşya istedi, veya bir bug üzerine tehdit etti. Ne yaparsınız? :

*1 Tane Rehber ->
Ad :
Soyad :
Diyelim bir oyuncu ile bir oyuncu kavga etmeye başladı? Buna göre ne yaparsın? :

NOT : Alımlar dicord üzerinden olmaktadır!
Bu formları discord grubumuza gelip kurucuya atmalısınız!
Discord grubumuz : discord. gg/6PT9uUw
"gg" den önceki boşluğu silip url bölümüne yapıştırıp aratınız.

Son düzenleme:

iLimonBoy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Sunucuda'ki Admin iLimonBoy size bir bilgi vermek istedim sayın Kurucu'm sunucuda 'Skript' ile yapılmış otomatik bir sistem bulunmakta yani mesela biri reklam veya küfür ettiği anda otomatik olarak 2 dakika boyunca susturuluyor sizden ve bu rehberlere kolaylık sağlıyor bu arada yani o maddeyi kaldırmanızı istemem ama Rehberlere kolaylık olduğu için biraz daha zor bir soru sorabilirdiniz diye düşünüyorum :) Saygılarımla * iLimonBoy *

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Sunucuda'ki Admin iLimonBoy size bir bilgi vermek istedim sayın Kurucu'm sunucuda 'Skript' ile yapılmış otomatik bir sistem bulunmakta yani mesela biri reklam veya küfür ettiği anda otomatik olarak 2 dakika boyunca susturuluyor sizden ve bu rehberlere kolaylık sağlıyor bu arada yani o maddeyi kaldırmanızı istemem ama Rehberlere kolaylık olduğu için biraz daha zor bir soru sorabilirdiniz diye düşünüyorum :) Saygılarımla * iLimonBoy *
Hatam olmuş, kusura bakmayın. Düzelttim.

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
*1 Tane Admin -> Yaşım 1 yaş Küçük Alt Üstü Kabu Edermisiniz ?
Ad : Yiğit
Soyad :Sevgili
Mikrafon var mı?(Var ise boş bırakın!) : var ama çok müsait olamıyorum
Seçtiğin bölüm hakkında 5 adet bilgi : admin oyuncuları düzene sokar oyunculara kötü davranmaz asla davranamaz. İşte Başkada oyunculara serveri sevdirmeye çalışır
Maddi destek verebilirmisin? : Bazen Param Oldugunda

Son düzenleme:

Kursatgcms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*1 Tane Moderatör ->
Ad : KÜRŞAT
Soyad : GEÇMİŞ
Mikrafon var mı?(Var ise boş bırakın!) :
Seçtiğin bölüm hakkında 5 adet bilgi : server durumlarıyla vb şeylerle ilgilenirim , lag problemi varsa hallederim, oyuncuların sorunlarını çözerim serveri en iyi düzene taşımayı sağlarım server düzeni ile ilgilenirim
Maddi destek verebilirmisin? : malesef AMA ileride belki olabilir
Diyelim bir oyuncu sizden eşya istedi, veya bir bug üzerine tehdit etti. Ne yaparsınız? : Kurucuya Bildiririm Ve oyuncuya uyarı veririm eğer hayla devam ederse 1gün boyunca banlarım akıllanmazssa kurucu ilgilenir bana denileni yaparım.

TEŞEKKÜR EDERİM.