• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Batihost Mu Rabisu Mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar Aslında hepinizin haklı ve haksız olduğu yanlar var her hosting şirketinin iyi ve kötü yanlar,ı sevdiği ve sevmediği müsterileri, iyi ve kötü zamanları vardır inanın bazen müsteriler haksız oluyor bazende firmalar ama olay şurda burda batihost iyi rabisu iyi kavgasnının yapılması çokta gerekli değil batihost bunca zamandır bu işi yaptı kötü olsa tutunamazdı bizde ondan sonra açtık fakat çok şükür sevenimiz ve müsterilerimiz gayet iyi durumda olay şurda bitiyor eğer müsteri dertini güzelce anlatır ve sabırla beklerse her 2 firmadanda beklediği desteği ve sunucuyu alabilecektir sizin burda yaptıklarınız belki bizi sevip bizim için yapsanızda firmalar arası anlaşmazlıklara ve tartışmalara yol açabiliyor.
@batihost.com

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Aslında hepinizin haklı ve haksız olduğu yanlar var her hosting şirketinin iyi ve kötü yanlar,ı sevdiği ve sevmediği müsterileri, iyi ve kötü zamanları vardır inanın bazen müsteriler haksız oluyor bazende firmalar ama olay şurda burda batihost iyi rabisu iyi kavgasnının yapılması çokta gerekli değil batihost bunca zamandır bu işi yaptı kötü olsa tutunamazdı bizde ondan sonra açtık fakat çok şükür sevenimiz ve müsterilerimiz gayet iyi durumda olay şurda bitiyor eğer müsteri dertini güzelce anlatır ve sabırla beklerse her 2 firmadanda beklediği desteği ve sunucuyu alabilecektir.
Mesela bir Rabisu kullanıcısı olarak dünden beri Rabisu'yu kullanmaya başladık ve bu 2 günde gayet güzel destek verdiler ve beğendim. Her iki hostingde kaliteli fakat ben şu an da Rabisu'yu kullanıyorum. :)

hızlı ulaşım için diyorum whatsapp 'a ekle hemen.
Anlamadım? Whatsapp'a ekle diyorsunuz hızlı ulaşım diyorsunuz? Ne diyorsunuz?

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu uzattığın yok ki zaten; aynı şeyi söyleyip duruyorsun. konu aynı, sen sadece bakıyorsun konu içinde batihost var, lan aha batihost, yapıştır kötüyü diyorsun :)

Son düzenleme:

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
konuyu uzattığın yok ki zaten; aynı şeyi söyleyip duruyorsun. konu aynı, sen sadece bakıyorsun konu içinde batihost var, lan aha batihost, yapıştır kötüyü diyorsun :)

@Rabisu; eski bir zimbabwe atasözü derki; "eşşeğin kuyruğunu tutma, tutarsan bırakma" :)

sözde herhangi bir laf sokma felan yok. ilerde anlarsın.

Öncellike özür dilerim batihostu kötüleme gibi niyetim yok ne başkasını kötülerim nede kendimi kötületirim birde Konuyu siz uzatıyorsunuz demedim yanlış anlamayın böyle konuların abartılmasının gereksiz olduğunu belirttim ata sözüyle içinizden ne geçirdiğinizi bilmiyorum fakat ben burda sizin için iyi birşeyler söyledim umarım doğru anlamışşınızdır. Kısaca Konuyu özetliyecek olursak bizim forumdaki arkadaşlara Abilik yapıp en doğru şekilde yönlendirmemiz gerek bu arkadaşlara örnek olmamız gerek diyeceğim bunlardır.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Yok abicim seninle ilgili bir sorunum, problemim olamaz. Allah herkese kısmetini, rızkını verir, Rızık Allah`tandır. Neyse ********* hayırlı olsun.
Sağ ol abi, böyle konularda sizi önermeye devam ediceğiz. Biz sizinle işi yürütemedik başkaları yürütebilir belki :)

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
@Rabisu ve @batihost.com gerçekten başarılı hostingler. Sadece ikisinin de sorunu resmiyet yok desteklerde. Resmiyet yok ama destek gerçekten iyi.
@Rabisu yu denemedim ama memnuniyet var. @batihost.com da da öyle. Ben şahsen batıhost kullanıyorum. Son 1 haftadır destek aşırı yavaş olsa da normal şartlarda önerebileceğim bir hosting.
iki hostinge de başarılar.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
birazdan da gamekingTR gelir.. sizin aranızda batihost isimli bir whatsapp grubumu var.
yoksa kurmanız lazım. işe yarar bence.

mesajımı da sildim bak üstte.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konunun bir kişiye öneri yapılmasından çok iki firmanın karşılaştırılması ve baltalayıcı, kışkırtıcı şekilde ithamlarda bulunulmasına dönüşmesi sebebiyle konuyu kilitliyorum.

İki firma rekabet etiğine uygun bir şekilde hizmet arayan kullanıcıyı kendisinden alması için ikna etmeye çalışmalıdır. Bu tür konular içerisinde kişiye firmanın iyi yanları ve kötü yanları nezaket ve forum kuralları çerçevesinde sunulur. Firmalar kuralları ihlal eden iftira, baltalama ve kışkırtma türevi yorumları rapor etmelidir, bu yorumlara cevap vermemelidir. Eleştirilere ise açık olmaları gerekmektedir.

Unutmayınız ki her firmanın verdiği hizmet ve bu hizmete karşı talep ettiği fiyat farklı olacaktır. Hizmetlerin artılarını ve eksilerini değerlendirip seçimi yapmak müşteriye kalmaktadır. Bu yüzden firmaları kuralları ihlal ederek kötülemek yerine hem kötü yanlarını hem iyi yanlarını inceleyip eleştirilerinizi ve pozitif değerlendirmelerinizi yapmanız gerekmektedir. Kulaktan duyma bilgiler ile lütfen bir firmayı boş yere suçlamayınız.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...