• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Batihost Peygamber Sabrı İçerir :)

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başımdan geçen olayı anlatıyorum olay az önce gerçekleşti saat gece 1.00 sularında batihosta mobil ödeme için güvenlik kodunu almak için yazdim tak aninda cevabi verdiler sağolsunlar mobil ödemeyi 10 dakkada halletik gecenin 1'inde daha sonra 1.15 geçe yazdiğimda cevap vermediler!!!!(!) Nasıl oluyorsa bu adamlar uyuyormu napiyor? cevap vermediler özet alt tarafta! Peygamber Sabri Gerekiyor Gerçekten! Gecenin 1.15 geçesinde cevap vermediler olabilirmi böyle bir şey.. Yorum size kalmış

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya kardeşim, e-mail istemiş sen demişsin "e-mail imi hackleyeceksin"....
Ben batihost'un yerinde olsam, seni şirketimde bulundurmaz direk yollardım.

Sana gecenin o saatinde cevap vermesi bile destekte iyi olduğunun bence kanıtıdır, daha fazla rahatsız olmamak için cevap vermemiş belli ki...

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazı troll :3 adam gecenin 1.15'inde cevap veriyor böyle destek nerde var

Ya kardeşim, e-mail istemiş sen demişsin "e-mail imi hackleyeceksin"....
Ben batihost'un yerinde olsam, seni şirketimde bulundurmaz direk yollardım.

Sana gecenin o saatinde cevap vermesi bile destekte iyi olduğunun bence kanıtıdır, daha fazla rahatsız olmamak için cevap vermemiş belli ki...
e-mailimi hackliceksin yazarken şakasını yazdımı anlamadıysan üzdün

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazı troll :3 adam gecenin 1.15'inde cevap veriyor böyle destek nerde var

e-mailimi hackliceksin yazarken şakasını yazdımı anlamadıysan üzdün
Maalesef ki (!) göremedim, o kadar çocukca bir yazı okuyordum ki o an maalesef göremedim bunu.
Böyle bir konu açmana ne gerek vardı anlamadım, yeteri kadar dikkat çektiğini düşünüyorum :)