\/ Batihost Resmi Sunucusu \/ 1.8 \/ Faction \/ Skyblock \/ Survival \/ Yeni Sunucular Yolda \/

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berkay öncelikle seni tebrik ediyorum. Bir Batihost çalışanı olarak bu görevde çok iyi olduğunu düşünüyorum. Sunucu zaten başarılı :D Boss var mıydı sunucuda berkay?

-Selçuk

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saol Suncuuda Boss mevcut ama kendi kodladığımız boss :)

Yeni Skype Adresim brky_deepblue Dur Burdan Benle İletişime Gecebilirsiniz.İyi Forumlar...

Konu Güncel

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar büyük batihostun yaptığı rezalet sunucuya bak ya , buildler zaten çöp onu anladımda bari VIP satmasaydınız , para için açtığınız çok belli...

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O kadar büyük batihostun yaptığı rezalet sunucuya bak ya , buildler zaten çöp onu anladımda bari VIP satmasaydınız , para için açtığınız çok belli...
Spawn tanitim icin acildi sunucu satin almadan once musterilerimizin bakmasi icin şu yaptığın yorum sadece konuyu baltalamak amaçlı belliki VIP satmak sadece para kazanmak icin acmışsınınız demişsin Batihost büyük bir hosting sadece bu sunucudan para kazanarak isini yürütmüyor bu sunucu olmasada Batihost işine devam edebilir bu şekilde konulara yorum yapıp kötülüyorsunuz kendi sunucunuz tutmayınca bu şekilde tepki vermenizi anlayabiliyorum yaptığınız yorumlara dikkat edin lütfen

Konu Güncel

AliReizenderbike09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza bakmadım ama giricem birazdan gerçi bakmaya bile gerek kalmaz batihotsun resmi sunucusundan her güzel şey beklenir zaten benim sunucumun makinasınıda sizden aldım tek kelimeyle MÜKEMMEL.

AhmetMiraç

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
abi ben oyuna girdiğimde kaydoluyorum /login şifremi yazıyorum Engelli komut kullanıyosun diyo

gnarlar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
demekki her batihost sw si güzel olmuyomuş pluginlerinizi azaltın bence lag oluyo