Batihost Serverimize | Rehber,Reklamcı ve Youtuber Alımı Var | MGSurvivalCraft.batihost.com

bayefekan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız:

Yaşınız :

Başvurmak istediğiniz kadro :

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :

Yetkili olarak tecrübeleriniz :

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :

Amacımız sizi tanımak, formlarınızı özenle doldurunuz; özensiz ve Alıntı başvurular reddedilecektir.

Son düzenleme:

mcmanyagıenes

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşınız :14
OYUNDAKi NİCKİM : SteveEnes
Başvurmak istediğiniz kadro :moderator=Rehber

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :5 6 Saat : hafta sonu daha fazla olacaktır

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Çoğu Serverde Yetkili oldum oyuncularla ilgilenirim wand komutlarını bilirim oyuncuları memnnun eder yardımcı olurum

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :Benden bir şey ister yada bir şey sorar cevabını verip onu memnun ederim

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : oyuncunun sorunu vardı benle ilgiili ve onla skypeden konuştum anlaştım

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : YOK :)
ismim :Enes
[Skype] [dc] [facebook] kullanıyorum

Son düzenleme:
F

FireYT

Ziyaretçi
Reklam
Oyundaki adınız: FireYT

Yaşınız : 14

Başvurmak istediğiniz kadro : Mod (yoksa Rehber)

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : Yaklaşık hafta içi 5 saat hafta sonu 7 - 8 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Daha önce 2 sw de mod ve 4 sw de rehberlik yaptım kuruculuğum yardımcılığım da oldu.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : eğer gerçekten samimiysek kardeşim vb. ama samimi değilsek bile onla ASLA dalga geçmem, sanki 20-30 yaşında birisini dinliyormuşum gibi ciddi olurum.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Bir oyuncu opfaction sw sinde v10 kazmasının çalındığını, ss inin olduğğunu söyledi. Videoyu attı ve gerçekten çalınmıştı. Çalan adamı banlayıp, adama v10 kazmasını geri verdim. Bir keresindede biri küfür etmiş ama benim işim olduğu için görememişim. adam cidden şikayet etti artık sıkıldım diyordu. bende panelden baktım ve adamın yalan söylediğini, sadece o adamı banlatması için bunu yaptığını anladım. diğer adamı uyardım, yalan söylememesi gerektiğini, aksi taktirde ban yiyeceğini söyledim.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : yok

Son düzenleme:

kute16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: cute16

Yaşınız : 13

Başvurmak istediğiniz kadro : Youtuber

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : SADECE HAFTASONU AMA HAFTASONU FULL AKTIFIM

Yetkili olarak tecrübeleriniz : 3 YILDIR YT DEYİM

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : CHATI PEK TAKMAM

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : ADAM GİBİ ÖZÜR DİLEMEK

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : VİDEOLARIMA ÖZEN GÖSTEREN BİRİSYİM

Bl4ckerror

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: YusufEmreTR

Başvurmak istediğiniz kadro : Rehber,Moderatör

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : 5-6 saat (Okul + afk)

Yetkili olarak tecrübeleriniz : 2011 de online sunucuları keşfettim.2012 de de ilk rehberliğimi yaptım.Şu anda 50 den fazla serverle iş yaptım.(SonOyuncuNW Dahil)

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : İlk olarak bana küfür ederse ona yağtığının yanlış olduğunu anlatırım ve 3 dakika mute atarım.Eğer devam ediyorsa ss alıp banlarım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Bana küfür edenlere karşı 500 dakika mute attığım olmuştur (Ana Bacı Avrad)

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Ben server ilk kurulduğunda gelmiştim.Bana 19:30 Alım olacağını ve beni moderatör alarak alacağınızı söylediniz.Ama almadınız sw falan değişti.Mertcan Galip abi bunu okuyosan Selamun Aleykum :D

SerhadYnl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: SerhadYnl

Yaşınız : 16

Başvurmak istediğiniz kadro : Youtuber,Rehber(Olabilirse Daha Yüksek Bir Yetki)

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : Haftanın Her Günü Süre Sınırım Yok

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Kuruculuk,Rehber,Admin

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Canım Benim Bunu Şöyle Yaparsan Olmaz Şöyle Yapmalısın.Eğer Anlamazsa: Lütfen Beni Dinle Gibisinden Sakinliğimi Koruyabilen Çabuk Sinirlenmeyen Bir İnsanımdır

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Eğer Suç Benimse Kendimi Affettiririm Eğer Suçlu Kariımdaki İnsan İse Sakin Bir Şekilde Hatasını Ona Anlatmaya Çalışırım

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Toplam Görüntülenme: 8.723 Abone: 146 Serverda Yetkim Olmamasına Ramen Birkaç Kişiye Forum Doldurma Hakkında Bir Sürü Şeyde Yardım Ettim :)

Amacımız sizi tanımak, formlarınızı özenle doldurunuz; özensiz ve Alıntı başvurular reddedilecektir.

Son düzenleme:

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Oyundaki adınız: MelisBilenler

Yaşınız : 12

Başvurmak istediğiniz kadro : Rehber - Mimar

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : 2-3 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz : 12 serverda mimarım

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : bana bişi sorarsa: efm kardeşim bişi isterse: tmm kardeşim vs.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : her türlü yaparım

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : selam kardşeim ben mc build team'den geldim serverinizde rehber ya da mimar oalrak çalışmak istiyorum saygılar...

firem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: firem

Yaşınız :16

Başvurmak istediğiniz kadro :rehber veya mod

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :1-2 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz :%60

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :ona iyilikle yaklasırım sorunu neyse cözmeye calısırım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :yardım alarak ve sorunu arastırma yaparak ne olup bittini

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : yok

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız:GizliKiz

Yaşınız :12

Başvurmak istediğiniz kadro :Mod-Rehber

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :Hafta içi 3-4-5 saat arası Haftasonu ise 5-6-7 saat arası

Yetkili olarak tecrübeleriniz :WG-WE- bilgim var azıcıkta pl bilgim var.Oyuncularla saygılıyım argo kelime kullanmam kullanırsamda az Düzgün cümle-terim kullanımım var.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :olcağını sanmam ama ona saygılı,argo kelime kullanmadan konuşur ve iletişim kurarak oynardım.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :EĞer karşımdaki küfür ederse ilk uyarı olarak 5 dakika 2. uyarı olarak 10 dakika eğer daha fazla devam ederse yetkililere söyleyp halletmesini söylerim.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :Alınırsam iyi olur çoğu sv de yetkili oldum tecrübem daha fazla ilerlemisini istiyorum.Öğrenip öğretmek istiyorum

Yildirayy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız:Yildirayy

Başvurmak istediğiniz kadro :youtuber

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :günümün yarısı oyunlarla geçiyor

Yetkili olarak tecrübeleriniz :Youtuberim ne gibi bi tecrübesi olabilir bilmiyorum fakat benm 2015de populer bı swm vardı o konularda bilgim var pluginmiş wg miş genellerini biliyorum

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : ben kendımden küçüklerime asla küfür etmem saygılı davranırım nede olsa oda bir birey

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :yok fakat bunları kolayca unuturum sıkıntım yok o konuda

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :bu kadar saygılar

xMertYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyundaki Adınız > xMertGF
Yaşınız
> 17 (2000 Doğumluyum.)
Başvurmak İstediğiniz Kadro
> Rehber
Günlük Çevrimiçi Süre Ortalamanız > Hafta İçleri > 2 - 3 saat, Hafta Sonları > 4 -5 saat Online kalabilirim.
Yetkili Olarak Tecrübeleriniz > Her Türlü Plugin, veya her türlü komutları biliyorum. Ben çok fazla yazım kurallarına uyduğum için sevilceğimi düşünüyorum...
Sizden Küçük Birine Karşı Davranış Biçiminizin Özeti
> Onun söylediği her şeyi anlayışla karşılarım. Fakat, bana küfür, hakaret, yetkiliye hakaret vs. eterse, mute atıp benden yüksek yetkililerin gerekenini yapmasını rica ederdim.
Daha Önce Yüzleştiğiniz Bunaltıcı Bir Sorunun Üstesinden Gelme Şekliniz
> Öyle bir sorunun gelceğini sanmam, çünkü bilgiliyim. Eğer gerçekten çok zor bir sorunsa internetten araştırırım. Asla PES ETMEM!
Bilmemiz Gereken Başka Bir Şey Varsa Yazın > Aslında yok... Fakat şöyle diyeyim. Beni alırsanız kurucuları çok fazla yormam. Çünkü daha çok bana soru sorulmasını isterim...

EfeEkinci

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: EfeEkinci05

Yaşınız : 14

Başvurmak istediğiniz kadro : mod - Admin - rehber - mimar

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : Hafta içi sabah 09:00 sabah 12:00 kadar akşam ise 22:30 00:00 kadar
Hafta sonu 5-6 saat serverde online olabilirim 3 serverde admin 5 sw rehber 7 sw ustamimarım
9 sw modum

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Her Türlü Plugin, veya her türlü komutları biliyorum. ben Olabilecegime inanıyorum

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Onun söylediklerini dinlerim ve saygıla karşılarım. fakat, bana küfür, hakaret, yetkiliye hakaret vs. eterse, mute atıp benden yüksek yetkililerin gerekenini yapmasını rica ederdim.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Öyle bir sorun gelmez çünkü bütün komutları biliyorum.Ondan dolayı gelse bile araştırır bulurum AMA ASLA PES ETMEM

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Eskiden batihostan serverim vardı ama kapandı yakınım çok ve baya kişi çagır cagımdan eminim.Kurucuları yormam ve onların dinlerim oyunculardan ise bütün sorularını bana sormasını isterim

Son düzenleme: