BATIHOST SUNUCU / ALIM AKTİF / FACTION SUNUCU

KenwayBeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Aykut Hüseyin
İstediğin yetki:Rehber-Builder(Mimar)
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?:Rehber:Rehber yetkisinin nerdeyse bütün komutlarına hakimim Builder:Buildim İyidir elimle yaparım wand komutunu gerektiği yerlerde kullanırım Builderinde nerdeyse hepsine hakimim
Neden Biz:Serverin Kaliteli Ve İyi Bir Konuma Gelebileceğine inanıyorum
Neden Sen:Servere güzel ve hoş katkılarımın dokunacığına inanıyorum
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?:Şuanlık Bilemem İleri Zamanda Para Yardımı yapabilirim
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?:Siz bir yola çıkmışsınız ki eksik yapmamak için elinizden geleni yapmışsınızdır silmeye gerek yok
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Aylık 10 lira felan atabilirim heralde maddi sıkıntı olmaz ise
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):Discord:aykutebeyy
sonundaki sayılı olan koduda atman lazım

SERHATBABAAA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Serhat
İstediğin yetki: mimar
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: herşeyi
Neden Biz: güzel çalışan server
Neden Sen: becerikli güvenilir profesyonelim
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: varsa servere ekleyeceğimiz bir şey vardır
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: hayır
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: evet
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):
var sametserhat#5296

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Serhat
İstediğin yetki: mimar
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: herşeyi
Neden Biz: güzel çalışan server
Neden Sen: becerikli güvenilir profesyonelim
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: varsa servere ekleyeceğimiz bir şey vardır
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: hayır
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: evet
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):
var sametserhat#5296
Reddedildiniz.

xtragyne1st

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Eren
İstediğin yetki:Moderator
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?:Aslında bu yetki fazla komut yazmayı gerektirmiyor.Ama vg atmasını ve region flag komutunu ve önceden arsalar elle yapılıyordu onların wgsini viphammadde vg sini felan atabilirim.Önceden 2 sunucuda admin idim sonradan bıraktım fakat içime bir his doğdu tekrardan başladım.
Neden Biz:Bu sunucu daha yeni açılcakmış.Sunucuya faydamın olmasını istiyorum.Birkaç sunucuda hakkım yendi oynama hevesim kırıldığıda oldu ama bu sunucunun öle olmuyacağına inanıyorum.
Neden Sen:Aslında yazmakla olmaz.Eğerki benden hoşnut kalmazsanız siz yetkiyi silmeden kendim giderim.Bukadar söylüyorum sunucu için elimden geleni yapıcağım
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?:Ev yaparak onları satışa koymak.Aslında aklıma çok fikir geliyorda şu an onları toplu düzenli bir hale getiremedim.
Sunucudan Silmek İstediğn bir şey varmı? daha sunucuyu görmediğim için bir şey söleyemiceğim
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?:Elbette eğer bir firsat verirseniz elimden geleni yapıcağım.Manevi yönden herzaman yanınızdayım maddi durumda elimden geldiği kadar.
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):var eren#7687

null01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Ahmet Emre
İstediğin yetki: Rehber
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Rehber,insanların sunucuda tabiri caiz ise rehberidir.Onlara yol gösterir.Rehberler en başta çok terbiyeli olmalıdır.
Neden Biz: Konunun düzeninden anladığım kadarıyla gerçekten zaman ayırarak yapılmış;bazı konular var ki 2 satırlık alım var gelin diyen.
Neden Sen: Hani ünlü biz söz vardır ya Bir şeyde çok kötüyseniz kendinizi çok iyi görürsünüz.Ben yeterli olduğumu ve bu işte tecrübeli olduğumu düşünüyorum
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Sunucuya kendi rehber kurallarımı izniniz ile getirebilirm spama 2 dakikalık uyarı mutesi küfüre 10 dk vb.
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: Eğer bir sunucuda yetkililer küfür ediyor ise oyunculardan küfür etmemesi beklenemez.Eğer küfür ediyorsanız bunu engellemek isterim
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Sağlıyacağımı Düşünüyorum,Aktif ve Kalıcı olmakla birlite sözünüzden çıkmam sizin verdiğiniz kuralları en katı şekilde uygularım :)
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):
EmreRekt#7233

CACDACACACA

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Can Demirbay
İstediğin yetki:Mod
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?:Yetkilerin Permlerini Ayarlar,Wg atar Gerektiğinde Kurucu,Admin ve Buildera Yardım Eder.
Neden Biz:Çünkü Yeteneğimin Size Yeteceğine İnanıyorum.
Neden Sen:Çünkü Kendime Tam Size Göre Donanımlı ve Hazır Hissediyorum ve Sizi Kendimi En İyi Görüyorum.
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?:Güzel WarpMenusu,GelişmişWG vb.
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?:Sunucunuzda Silincek Bir Şey Olsa Burada Olmazdım.
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?:Sizin Çalışma ve Ekibinizin Performansına Bağlı Ama Katkı Sağlarım.
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):CanKing#8503

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Form Budur; Doldurun ve atın.
Ad: Oğuzhan

İstediğin yetki: Moderatör
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Komut bilgim kendim plugin yazıyorum parayla O yüzden serverinizde mod olmak istiyorum.
Neden Biz: Sizinle daha iyi yerlere gideçegimizden eminim.
Neden Sen: Benle iyi yollara gideçeksiniz.
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: var
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: yok
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Belki
DISCORD (OLMASSA OLMAZ): [[πƦz]]Creouz#1842

Form Budur; Doldurun ve atın.

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Wg, dahir her komudu biliyorum Benimde oyuncu oldugumu unutmamak gereklıdır. :) Bu kadar.

OsmanSeatrife

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Osman

İstediğin yetki : Admin Veya Moderator
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Aslında Kurucu Olarak 5 Sunuculuk Yaptım 2 Sunucum Oldu
Neden Biz: Anlattığınıza Göre Server Güzele Benziyor
Neden Sen: Bilgi Olarak Tecrübeliyim.
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Oyunculara Göre Değişir. yani isteğe göre
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: Gerekmedikce Hayır.
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Tabikide Oyuncusundan Plugine kadar
DISCORD (OLMASSA OLMAZ): Osman Seatrife#7993

KenwayBeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Aslında Kurucu Olarak 5 Sunuculuk Yaptım 2 Sunucum Oldu
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Oyunculara Göre Değişir. yani isteğe göre
Admin alımları yok kardeşim

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Eren
İstediğin yetki:Moderator
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?:Aslında bu yetki fazla komut yazmayı gerektirmiyor.Ama vg atmasını ve region flag komutunu ve önceden arsalar elle yapılıyordu onların wgsini viphammadde vg sini felan atabilirim.Önceden 2 sunucuda admin idim sonradan bıraktım fakat içime bir his doğdu tekrardan başladım.
Neden Biz:Bu sunucu daha yeni açılcakmış.Sunucuya faydamın olmasını istiyorum.Birkaç sunucuda hakkım yendi oynama hevesim kırıldığıda oldu ama bu sunucunun öle olmuyacağına inanıyorum.
Neden Sen:Aslında yazmakla olmaz.Eğerki benden hoşnut kalmazsanız siz yetkiyi silmeden kendim giderim.Bukadar söylüyorum sunucu için elimden geleni yapıcağım
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?:Ev yaparak onları satışa koymak.Aslında aklıma çok fikir geliyorda şu an onları toplu düzenli bir hale getiremedim.
Sunucudan Silmek İstediğn bir şey varmı? daha sunucuyu görmediğim için bir şey söleyemiceğim
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?:Elbette eğer bir firsat verirseniz elimden geleni yapıcağım.Manevi yönden herzaman yanınızdayım maddi durumda elimden geldiği kadar.
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):var eren#7687
Reddedildiniz.
Ad: Ahmet Emre
İstediğin yetki: Rehber
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Rehber,insanların sunucuda tabiri caiz ise rehberidir.Onlara yol gösterir.Rehberler en başta çok terbiyeli olmalıdır.
Neden Biz: Konunun düzeninden anladığım kadarıyla gerçekten zaman ayırarak yapılmış;bazı konular var ki 2 satırlık alım var gelin diyen.
Neden Sen: Hani ünlü biz söz vardır ya Bir şeyde çok kötüyseniz kendinizi çok iyi görürsünüz.Ben yeterli olduğumu ve bu işte tecrübeli olduğumu düşünüyorum
Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Sunucuya kendi rehber kurallarımı izniniz ile getirebilirm spama 2 dakikalık uyarı mutesi küfüre 10 dk vb.
Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: Eğer bir sunucuda yetkililer küfür ediyor ise oyunculardan küfür etmemesi beklenemez.Eğer küfür ediyorsanız bunu engellemek isterim
Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Sağlıyacağımı Düşünüyorum,Aiktif ve Kalıcı olmakla birlite sözünüzden çıkmam sizin verdiğiniz kuralları en katı şekilde uygularım :)
DISCORD (OLMASSA OLMAZ):
EmreRekt#7233
Onaylandınız. Discorddan iletişime geçilcektir.

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
7
Beklemedesiniz.
istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Wg, dahir her komudu biliyorum Benimde oyuncu oldugumu unutmamak gereklıdır. :) Bu kadar.
Onaylandınız. Discorddan iletişime geçlcektir.