Batıhost Sunucumuza BUILDER Arıyoruz! GÜNCEL!

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar. Önceki konuyu kapatmamız gerekti. Buradan 2 Builder alacağız. Sunucu Batıhost Faction sunucusudur. Üslup ve saygı bizim için en önemli kavramlardır arkadaşlar.

BUILDER FORMU
Ad:
WorldEdit, WorldGuard ve Maden Yenileme konularında bilginiz var mı? (3'ü de şart):
Neden Biz?:
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:
Elinizde varsa yaptığınız maplarin fotoğraflarını atabilir misiniz?:
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:
Whitelist için oyuncu adınız?:

Kabul edilen arkadaşlar Discord sunucusuna, oradan da sunucuya alınacaklardır.
BUILDER ADAYLARINDAN DENEME YAPILAR İSTEYECEĞİZ!

Son düzenleme:

Dexarte

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Can
Plugin bilginiz ne kadar?(Kurucuya Plugin editlemede yardımcı olacaktır Adminler. Ayrıca Pluginer almayacağız.): %80'e Yakın Plugin Bilgim Vardır.
Neden biz?: eğer beni seçerseniz daha iyi yerlere gelerek türkiyenin en iyi sunucularından olabiliriz
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:3-4 saat
Komutlardan ne kadar anlıyorsunuz?: %95
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Evet saygılıyımdır ama küfür argo vb'ye Tahammmül edemem direk mute atarım.
Whitelist için oyuncu adınız?: Dexarte

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU:
Ad:Yiğit
Plugin bilginiz ne kadar?(Kurucuya Plugin editlemede yardımcı olacaktır Adminler. Ayrıca Pluginer almayacağız.):%79
Neden biz?:Hoş bir sunucuya benziyor
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:2-5 Saat değişir
Komutlardan ne kadar anlıyorsunuz?:İfade olarak %75
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:Elbette ama şu tipleri sevmem (kendini beğenenler) ama hoş davranmaya çalışırım
Whitelist için oyuncu adınız?: 12ert

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin formu:
Ad: EmreCR37
Kaç Yıldır minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır filan
Neden bizimle çalışmak istersiniz: Serveri buyutecegime inaniyorum ondan
Günde kaç saat online olabilirsiniz: bilmem değişir ama günde heralde rahat 2-3 saat vardir sunucda sıkılırsam çok aktif olmam ama işler varsa işleri bitirir çıkarım
Plugin bilgim iyidir 5 serverde kurucu oldum ve 4 tane kendi serverimi açtım skriptle filanda aram iyidir skript yazamam ama nasıl çalıştığını biliyorum yani skriptle sohbet silme vs. Yapabilirim
Oyunculara ve diğer yetkililere saygılı davranırmısınız: evet saygılıyımdır ama cok kisi bana aynı anda soru sorursa kızarım ve teker teker sorulara cevab veririm
Komut bilginiz yeterlimi: %98,5
Whitlest icin adin: EmreCR37

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Can
Plugin bilginiz ne kadar?(Kurucuya Plugin editlemede yardımcı olacaktır Adminler. Ayrıca Pluginer almayacağız.): %80'e Yakın Plugin Bilgim Vardır.
Neden biz?: eğer beni seçerseniz daha iyi yerlere gelerek türkiyenin en iyi sunucularından olabiliriz
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:3-4 saat
Komutlardan ne kadar anlıyorsunuz?: %95
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Evet saygılıyımdır ama küfür argo vb'ye Tahammmül edemem direk mute atarım.
Whitelist için oyuncu adınız?: Dexarte
Başvurunuz için teşekkürler. Whitelist'e ekleniyorsunuz. Lütfen saat 12.30'da sunucuda hazır olunuz! :) IP:(Değişmediği sürece) 185.9.156.197

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU:
Ad:Yiğit
Plugin bilginiz ne kadar?(Kurucuya Plugin editlemede yardımcı olacaktır Adminler. Ayrıca Pluginer almayacağız.):%79
Neden biz?:Hoş bir sunucuya benziyor
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:2-5 Saat değişir
Komutlardan ne kadar anlıyorsunuz?:İfade olarak %75
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:Elbette ama şu tipleri sevmem (kendini beğenenler) ama hoş davranmaya çalışırım
Whitelist için oyuncu adınız?: 12ert
Sizin de başvurunuz kabul edildi! IP: 185.9.156.197 Değişmediği sürece bu ip kullanılacak. 12.30'da builder alımı olacak o saate kadar girerseniz konuşabiliriz. :)

jenyson

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU
Ad:Taha
WorldEdit, WorldGuard ve Maden Yenileme konularında bilginiz var mı? (3'ü de şart):Evet
Neden Biz?:
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:4-5
Elinizde varsa yaptığınız maplarin fotoğraflarını atabilir misiniz?:Malesef yok pc degıstırdım
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:Tabikie
Whitelist için oyuncu adınız?: kundumcu52

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU
Ad:Taha
WorldEdit, WorldGuard ve Maden Yenileme konularında bilginiz var mı? (3'ü de şart):Evet
Neden Biz?:
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:4-5
Elinizde varsa yaptığınız maplarin fotoğraflarını atabilir misiniz?:Malesef yok pc degıstırdım
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:Tabikie
Whitelist için oyuncu adınız?: kundumcu52
Yeterli sayıda Builder adayı olursa 12.30'da sunucuda deneme yapılacak. IP 185.9.156.197 12.30'da sunucuda bekliyoruz

o1KenanGaming

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU
Ad:Kenan Torun
WorldEdit, WorldGuard ve Maden Yenileme konularında bilginiz var mı? (3'ü de şart):Var
Neden Biz?:Serverin Güzel Olucağına Eminim
Kaç saat aktif olabilirsiniz günde?:2 Saat
Elinizde varsa yaptığınız maplarin fotoğraflarını atabilir misiniz?:Yok Ama Kabul Ederseniz Sevinirim
Oyuncu ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Evet Hemde Yardım Etmeyi Çok Severim
Whitelist için oyuncu adınız?: DustGaming

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Formu:
Ad:EmreCR37
Plugin Bilgin ne kadar (Kurucuya. Plugin editleme yardimci olacaktir adminler ayrica: bilgim %79 filan
Neden biz: Guzel bir sunucuya beniyor
Gu de kac saat aktifsiniz gunde: 2-3 saat
degisir
Komtutlardan ne kadar anlarsiniz: 2 yildir oynuyorum %81,5 filan
Oyuncu ve yetkililere saygili davranirmisiniz:evet ama kendi begenmis insanlari ozellikle bencil insanlari sevmem ama bencil ve kendi begenenkere bile iyi davranmaya calisirim

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Formu:
Plugin Bilgin ne kadar (Kurucuya. Plugin editleme yardimci olacaktir adminler ayrica: bilgim %79 filan
Gu de kac saat aktifsiniz gunde: 2-3 saat
degisir
Komtutlardan ne kadar anlarsiniz: 2 yildir oynuyorum %81,5 filan
Oyuncu ve yetkililere saygili davranirmisiniz:evet ama kendi begenmis insanlari ozellikle bencil insanlari sevmem ama bencil ve kendi begenenkere bile iyi davranmaya calisirim
Whitlest icin oyuncu adiniz: EmreCR37

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Formu:
Gun de kac saat aktifsiniz gunde: 2-3 saat
degisir
Komutlardan ne kadar anlarsiniz: 2 yildir oynuyorum %81,5 filan
Oyuncu ve yetkililere saygili davranirmisiniz:evet ama kendi begenmis insanlari ozellikle bencil insanlari sevmem ama bencil ve kendi begenenlere bile iyi davranmaya calisirim
Whitlest icin oyuncu adiniz: EmreCR37