Batihost Sunucumuza Rehber Alımı Vardır

mustafacan1999

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bu konuyu serverimdeki bir rehber alımı için ve serverin dolması için açmış bulunuyorum sunucuya girmeden önce bilinki sunucumuz daha öncede size bildirilmişti işte bekleyen var beklemeyen var sizin için hazırladığımız sunucu 10 12 gündür serverler uğraşılıyor warpları özenle yaptık neredeyse herşeyi değiştirdik ve ayrıca serverimizde bir bug vb. sorunları kurucuya bildirebilirse onlara özel bir hediyemiz olacak server op demeyelim ama sunucumuzda p 8 p7 v10 vb. enchant bastığımız itemler olmuştur bu bizim için normal geliyor fakat siz bize kötü değiştir falan diye sunucumuzdan söylüyorsunuz ve cevap vermiyoruz diye ayrılıyorsunuz fakat sunucumuz için bir sitemiz var oradan ticket ile bize bildirebilirsiniz en sonda ıp ve site adresimizi vereceğim ayrıca vip almak istiyorsanız siteye değil bize ulaşmanız yeterlidir sunucuya gelip vip satışlarına bakan kurucudan skype isteyebilirsiniz ismi iyunuswinner olacak Eğer Bu Kişiyi Sunucuda görmezseniz bana başvurabilirsiniz oyunda olacağımdır :)

ıp:StoriaMC.batihost.com

Site Adresimiz : StoriaMC.mc.tc

SUNUCUMUZDA ÇÖKME SORUNU ÇIKARSA BİZE BİLDİRİNİZ

YetkiliKralı

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
selamın aleykum kardeşim rehber alimi varsa ben olabilirim 3 yıllik tecrübe + serverim war batihody 950 slotluk

RegenBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya kafanızda bir sorun var sanırım alım varmı sayın kurucu bey diyorum ban yiyorum sanki çok oyuncunuz varda 80 slotluk swde 4 kişi var hala ban derdindesiniz neden ban yediğimi açıklarmısın beyinsiz?

mustafacan1999

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
me
Ya kafanızda bir sorun var sanırım alım varmı sayın kurucu bey diyorum ban yiyorum sanki çok oyuncunuz varda 80 slotluk swde 4 kişi var hala ban derdindesiniz neden ban yediğimi açıklarmısın beyinsiz?
rhaab beyinsiz arkadaşım serverde bir rehber olduğunu gördüğün halde rehber alımı varmı diyorsunuz körmüsünüz ? adam gibi oynamak istiyorsanız gelin sunucuya alım için değil bir çom sunucu sizin yüzünüzde kapanıyor utanmadan birde serverimi kötülüyorsunuz