Teşekkürler. Essantials'in Biraz Kodlamasi Zor Oldugu İçin Ondan Destek Aldim Biraz.[DOUBLEPOST=1399125367,1399124884][/DOUBLEPOST]Ayrica İlk Pluginim. Dediklerinizi Tek Tek Yapmaya Calisicam.Alıntı olarak AhmetMelihTR plugin paketi olarak eklemeniz lazım. Essentials'ın içindekini değiştirmişsiniz fakat başka bir yerde daha var onu değiştirmemişsiniz.
![]()
Buda resmi. Dosyanın yerine bakmayın bile bile koydum oraya. Artık bunuda değiştirirsin.
İlk paketine gore guzel olmus. Ama ilerki zamanlarda altinti yapmamani oneririm.Teşekkürler. Essantials'in Biraz Kodlamasi Zor Oldugu İçin Ondan Destek Aldim Biraz.[DOUBLEPOST=1399125367,1399124884][/DOUBLEPOST]Ayrica İlk Pluginim. Dediklerinizi Tek Tek Yapmaya Calisicam.
@byBluera 'dan Ders Aliyorum.
Teşekkürler Yorumunuz İçin.İlk paketine gore guzel olmus. Ama ilerki zamanlarda altinti yapmamani oneririm.
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Essentilas zaten türkçe hazır almana gerek yoktur.Configden dili tr yapman yeterli.Teşekkürler. Essantials'in Biraz Kodlamasi Zor Oldugu İçin Ondan Destek Aldim Biraz.[DOUBLEPOST=1399125367,1399124884][/DOUBLEPOST]Ayrica İlk Pluginim. Dediklerinizi Tek Tek Yapmaya Calisicam.
@byBluera 'dan Ders Aliyorum.
Teşekkürler.Essentilas zaten türkçe hazır almana gerek yoktur.Configden dili tr yapman yeterli.
Teşekkürler,Çalisacagim Sizler İçin.Daha iyi paketler bekliyoruz.
İlk Once Teşekkürler,En Kısa Sürede Daha İyisini Çıkartmaya Çalışıcagim.Bazı Eksikler Var Ama Düzelticeğine İnanıyorum v.2'de Daha Güzel Sorunsuz Olacağından Eminim Bu Arada Bir Kaç Pluginder ERROR Reporter Alıyorum Tabi Paketi Kullanmıyorum Ama Eleştirmek İçin Denedim Ve Pluginler Yüklenirken Aşırı Derecede Hata Alıyorum Düzelt Bunlar Sunucuda Lag Yapar