BattleBorn MMORPG/Server Spoilers/Spawn/Tamamen Yenilendi (Yeni Resimler)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar ! Ben SyberRock bu çalışmamda sizlere açmayı düşündüğüm server'ın ırk seçme yerini tanıtacağım. Bu benim ilk spawn projem ve herhangi bir build ekibim pluginer'ım , World edit'cim yok hepsini kendim öğrendim. Lütfen ona göre yorum yaparsanız çok mutlu olurum. ^^ Not: Bu yeni tasarımdır eski resimleri tamamen sildim.

Roninden bir kaç kişiyi etiketlemek istiyorum:
@Glyphl @Droshe @Tario76

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
1- Droshe artık roninde değil 2 yapıda sadece we kullanmışsın elle yaptığın yapılar da biraz basit olmuş sanki :) Tema güzel o hoşuma gitti

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Droshe artık roninde değil 2 yapıda sadece we kullanmışsın elle yaptığın yapılar da biraz basit olmuş sanki :) Tema güzel o hoşuma gitti
We hic yok world painter kullandim genellikle tesekkur ederim bu arada anlamayanlar icin atli olan insan yesil olan orc zirhi olan elf kisa boylu olan cuce

GG WP REPORT TEAM !

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanki bir tuhaflık var. Ortadaki artı eşit mi? ayrıca şu yandaki elle yaptıkların boş kalmış.

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu yüksek duvarlardan bahsediyorum. ve onların arkası falan boş. dönen spiral bir süs yapabilirsin yada onun gibi bir şey.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu yüksek duvarlardan bahsediyorum. ve onların arkası falan boş. dönen spiral bir süs yapabilirsin yada onun gibi bir şey.
hmm anladım daha şekilli yap diyorsun. Şimdilik dursun sonra fikrini dikkate alıcam :)[DOUBLEPOST=1407851401,1407841494][/DOUBLEPOST]@ZorinTR @Vienicome @Hakan35 @ZetoxChild @Droshe @TheACT @Elderia @ByEnderTR @Xecute55 @Tario76_ @Hasantu77 @oyuncu @NickiOlmayanÇocuk@Secret_wither @Hsbas @lifeisblacks @LaxMean @ThreeDc @ZekiKos @unununium @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ @Prospekt @BeyondBirthday @98IamLegend98@LegendofAnatolia @owen_1 @umut_ @aklıllıminecraft @Schaffer79 @KadirBerk @Glyphl @ColdFireTR @kaptan123 @cbg2002 @AtomTR @Minecraftplayerr@ShouldToBe @Crafted @ErdemSoykal @zombiespaceman1 @>>TheLegend<< @Axel102 @AxcelaD @JusticeWhip @HeroMineX @Midoss @lider12@AhmetMelihTR @Zangow @Admicos @JakSocket @Astrawar3 kimse gelmiyo etiket yapmak zorundayım :(

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş Duruyor Ama Biraz Daha Canlı Dursa İyi Olabilirdi.
Edit: Heykelleri Yeni Gördüm Atlı Olan Harika :D