Dat espri agaclar konusunda fazla secenegim yok bide tekrar tasarlamayi dusunuyorumBu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki[DOUBLEPOST=1407863860,1407863816][/DOUBLEPOST]Bu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki
Tamam yenisini yapiyorum geneYeni hali iyi gibi dağların boş kalan kısımlarına ufak evler kondurabilirsin. Sanki yarısı dağın içindeymiş gibi gözükenlerdenbirde shaderlada çek
ışıklandırmayı az yaparsın gece güzel gözükür.[DOUBLEPOST=1407923795,1407923729][/DOUBLEPOST]ayrıca eklediğin ağaçlarla o haritadan aldığın büyük ağaçların biomesi farklı. we varsa onunla değiştir.
Hmm su anda bu alanla pek ilgilenmiyorum daha cok kagit uzerine kasilma yerlerinin krokilerini,4 irkin ve 4 sinifin kilic zirh tas tarzi seylerini yapiyorum sonra wiki icin tum yaratiklarin splash artlarini aliyorum tum yaratiklara isim ve bir hikaye buluyorum vs vskonuadaki reimlere bakarak yorum yapıyorum:
eyvallah heykeller çok güzel ama galiba eski mapinizden kalma belki eski mapinizde çok hoş duruyordu o heykeller ancak bu mape biraz ufak kalmışlar heykelleri büyütüp tekrar koyabilirisziniz o zaman gerçekten güzel durabilir