BattleBorn MMORPG/Server Spoilers/Spawn/Tamamen Yenilendi (Yeni Resimler)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki[DOUBLEPOST=1407863860,1407863816][/DOUBLEPOST]Bu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki[DOUBLEPOST=1407863860,1407863816][/DOUBLEPOST]Bu spawn icime sindi dışıma barbi agaclar igrenc ne yazikki
Dat espri agaclar konusunda fazla secenegim yok bide tekrar tasarlamayi dusunuyorum

GG WP REPORT TEAM ![DOUBLEPOST=1407911680][/DOUBLEPOST]@LifeTaker @AxcelaD @metinzeki @Axel102 fikrini merak ettiğim birkaç kişi
Sizce yeni hal, böyle olsun mu kutuların üstünde heykelleri düşünün. Chunklardan dolayı arkadaki dağlar pek gözükmemiş ama arka hep dağ.

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni hali iyi gibi dağların boş kalan kısımlarına ufak evler kondurabilirsin. Sanki yarısı dağın içindeymiş gibi gözükenlerden :p birde shaderlada çek :) ışıklandırmayı az yaparsın gece güzel gözükür.[DOUBLEPOST=1407923795,1407923729][/DOUBLEPOST]ayrıca eklediğin ağaçlarla o haritadan aldığın büyük ağaçların biomesi farklı. we varsa onunla değiştir.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni hali iyi gibi dağların boş kalan kısımlarına ufak evler kondurabilirsin. Sanki yarısı dağın içindeymiş gibi gözükenlerden :p birde shaderlada çek :) ışıklandırmayı az yaparsın gece güzel gözükür.[DOUBLEPOST=1407923795,1407923729][/DOUBLEPOST]ayrıca eklediğin ağaçlarla o haritadan aldığın büyük ağaçların biomesi farklı. we varsa onunla değiştir.
Tamam yenisini yapiyorum gene :D buz temasi yine sikti

GG WP REPORT TEAM ![DOUBLEPOST=1407940129][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar resimleri değiştirdim bir daha bakarsanız çok mutlu olurum.[DOUBLEPOST=1408102356][/DOUBLEPOST]güncel

_CSK_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuadaki reimlere bakarak yorum yapıyorum:

eyvallah heykeller çok güzel ama galiba eski mapinizden kalma belki eski mapinizde çok hoş duruyordu o heykeller ancak bu mape biraz ufak kalmışlar heykelleri büyütüp tekrar koyabilirisziniz o zaman gerçekten güzel durabilir

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuadaki reimlere bakarak yorum yapıyorum:

eyvallah heykeller çok güzel ama galiba eski mapinizden kalma belki eski mapinizde çok hoş duruyordu o heykeller ancak bu mape biraz ufak kalmışlar heykelleri büyütüp tekrar koyabilirisziniz o zaman gerçekten güzel durabilir
Hmm su anda bu alanla pek ilgilenmiyorum daha cok kagit uzerine kasilma yerlerinin krokilerini,4 irkin ve 4 sinifin kilic zirh tas tarzi seylerini yapiyorum sonra wiki icin tum yaratiklarin splash artlarini aliyorum tum yaratiklara isim ve bir hikaye buluyorum vs vs

GG WP REPORT TEAM !